Profil
AfConnie Mikkelsen

Medlem i

15 år
Flittig læser- p.t. mest dansk samtidslitteratur, men jeg har iøvrigt en meget alsidig tilgang til litteraturen I perioder er det faglitt. i perioder letlæste krimier, og også en enkelt klassiker ind imellem.
Nogen gange er det et mix af det hele.
Diskuterer gerne alskens emner, og sætter mig ofte til tasterne , både med velovervejede, og af og til med lidt mere flyvske tanker :-)

Anmeldelser af Connie Mikkelsen

Indhold af Connie Mikkelsen

 • Blog

  Om ret og uret - Tanke til eftertanke.

  En af Litteratursidens brugerambassadører efterlyser god tone i debatterne og viderebringer et par gruks af Peit Hein.

  Jeg er en af de sikkert mange læsere der med slet skjult moro har fulgt med på sidelinien i de sidste ugers debat om selvudgivelser 

  Det  startede vidst op med et blog indlæg fra  den velargumenterende Ulrich "Proust kender" supleret af den højtråbende forfatter Else, og foreløbig afsluttet på provokatorisk vis af en af litteratursidens flittige redaktører Michael Linde Larsen.

  Læs mere
 • Blog

  En anderledes billedbog.

  Når nu Muhammed ikke kommer til bjerget...., nej pjat. Jeg går denne omvej for at vise at jeg (med stor hjælp fra min datter )har kreeret min egen biledcollage, baseret på handlingen i bogen jeg havde med på min ferie . Med henvisning til min boganmeldelse af bogen :"Mord på Malta" af gode gamle Dan Turell, her kommer billederne forhåbentlig :-)
  Læs mere
 • Blog

  Børne-litteraturen længe leve

  "I Danmark udkommer cirka 2000 nye børne- og ungdomsbøger hvert år. Men det er langt de færreste, som kommer til at stå på hylderne i børneværelset eller på skolebiblioteket. Det er nemlig stadig de gamle titler, børnene får i fødselsdagsgave, og som de kan låne på skolebibliotekerne. Det risikerer at ødelægge børnenes lyst til at læse, advarer Anna Karlskov Skyggebjerg, lektor i børnelitteratur ved Aarhus Universitet.

  Læs mere
 • Blog

  Debat om litteratur.

  Sikke et tilbud, og jeg har nu besluttet med mig selv,  at det må da prøves - endnu en gang !

  Jeg håber vi er rigtig mange der har noget på hjertet om dette emne, også gerne forfattere, folk fra forlags branchen, kultur pinger og politikere, og så selv fø´lig alle os almindelige læsere- gerne flere end de sædvanlige " tordenskjolds soldater" : )

   -Selv om jeg forudser at det er svært at holde styr på alle in puts, og det er nu ærgerligt at der stadig ikke findes et "chat room" på dette site :(

  Læs mere
 • Blog

  Læserig sommer.

  Jeg er nu tilbage på litteratursiden efter en meget læserig sommer.

  Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser i bøgernes verden, har stadig en lille uge igen af min dejlige lange ferie, og regner med at nå hvad jeg havde sat mig for - plus minus - et par stykker. Jeg har netop afsluttet min første rigtige boganmeldelse- og nu har jeg næsten sommerfugle i maven-

  Har jeg mon bevæget mig for langt udenfor emnet ? -

  Jeg har haft en stor oplevelse ved at læse Henriette E. Møllers bog om " Danskerheld" men det kan I jo læse mere om hvis i gider at kigge på min anmeldelse.

  Læs mere