07 feb.10

Anmeldelse

Hypnotisøren af Lars Kepler

Kommentarer

4 kommentarer
AfLise-Lotte Truelsen
man, 22/02/2010 - 15:39

"Hypnotisøren" er ikke nogen dårlig bog, men den lever nu ikke helt op til mine forventninger. Jeg læste den ret hurtigt, hvilket nok skyldtes at jeg hele tiden ventede på noget mere. Kepler ved hvad han snakker om, han er velskreven, historien er bare lidt småkedelig og hænger ikke helt sammen. Så alt i alt en ok krimi.

AfErling Lykke
man, 22/02/2010 - 13:47

Den skuffede fælt. Efter endt læsning forekommer den ikke at være andet end en ophobning af modbydeligheder med ringe sammenhæng. Ud over hypnotisøren og hans kone er personerne svagt tegnede, ligesom deres handlemønstre er psykologisk postulerede. Der er væsentlige løse ender i historien, som efterlader læseren med en flere spørgsmål end svar. Kan ikke anbefales.

AfBritta Voergaard Poulsen
ons, 10/02/2010 - 14:35

Er ret enig med "Selektiv" - blev lidt skuffet over især den langstrakte slutning uden nogen overraskelser eller twists af nogen art. Men det er vel også næsten svært ikke at blive bare en lille bitte smule skuffet efter al den hype der har været omkring bogen siden den blev udgivet i Sverige! Men må sige at jeg læste den ret hurtigt - 2 dage var det vist, så der må have været et vist drive :o) Men sad altså tilbage med en lidt flad fornemmelse!

AfRikke Laursen
tir, 09/02/2010 - 23:53

Bogen er klart overvurderet.

De meget brutale mord i starten af bogen, holder spændingen oppe ret længe...for til sidst at dø helt ud. Man forventer hele tiden, at NU må der da snart ske noget spændende, men det gør der bare ikke...ikke sådan rigtigt.

Selve plottet i bogen er stort set ikke-eksisterende, og når man læser slutningen, er den som man har regnet med de sidste 200 sider, ingen overraskelser og ingen spændende tvists til at give historien et pift.

Bogen og skildringerne af vejret og andre ligegyldigheder gør bogen ret stillestående, det samme gør det forhold, at de samme episoder bliver beskrevet fra flere personers synsvinkel.

Endvidere bliver flere tråde, som er beskrevet ret indgående i løbet af bogen ikke samlet op til sidst, hvilket egentlig bare synes som dårligt forfatterskab. 2 store stjerner ud af 6.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer