Profil
AfLouise Kjærgaard

Medlem i

8 år 11 måneder
Cand. Mag. Litteraturvidenskab/BA i Litteraturhistorie & Antropologi

Dimitterede i sommeren 2013 fra Institut for Kunst -og Kulturvidenskab, Københavns Universitet.
Speciale i Haruki Murakamis fiktion, herunder japansk litteraturhistorie – og teori.
Teoretisk har opgaven et fastforankret fokus på karakteristika der normalt knyttes til begreber som magisk realisme, fantastik, orientalisme, kulturelle hybrider, quasi-metaforer og æstetikteori.

Skribent ved Magasinet ATLAS.

Kontakt
silhuet@gmail.com

Seneste anmeldelser af Louise Kjærgaard

Dominique

Dominique er et hybridværk. Poesi, prosa, foto, drama, interview, lovtekst, video og installation fordelt i hæfter, foldere, plakat, indstik, tekstrulle og på webside.  Brudt…

Baby Jane

Sofi Oksanen skærer helt ind til benet i sin fortælling om den angstplagede Piki. Det er hamrende koldt og hårdt, og samtidig er det så helt utroligt rørende og trist.
q

Andet indhold af Louise Kjærgaard

 • Blog

  BogForum 2014

  Litteraturside-ambassadør, Louise Faldorf, har skrevet en reportage fra BogForum 2014. 

  Jeg husker, at jeg sidste år frøs i de store haller. Det er bestemt ikke tilfældet denne lørdag eftermiddag. Her er faktisk ret fugtigt og hedt, især omkring Jussi.

  Læs mere
 • Blog

  Åbningsfest i Poesiens Hus

   

  Endelig åbner Poesiens Hus igen!

  Lene Henningsen og de mange andre ildsjæle, har siden lukningen i 2012, arbejdet utrætteligt på at få projektet op igen. Det nye Poesiens Hus får til hjem i Den Frie Udstillingsbygnings nye tilbygning.

  Læs mere
 • Blog

  To rum der aldrig ville have fundet hinanden - uden mig i midten...

  En af de første bøger jeg tydeligt husker er DEN FLYVENDE HØNE. Det var kun én iblandt adskillige farvestrålende Pixibøger, og jeg kunne dem alle udenad. MILLE RENGØRINGSDILLE, HVORFOR GRÆDER EMMA?, DEN LILLE RAPPEDASK og alle de andre står stadig i min bogreol. De er iblandt min barndoms fineste skatte.

   

  Læs mere