Anonym (ikke efterprøvet)

De Hemmelige Youtubere

Fra outsidere til youtubere. Maria Rørbæk romandebuterer med en fin fortælling for tweens om at skille sig ud og stå ved sig selv.

Cikade

En smertelig, smuk og utroligt gribende fortælling, uden mange ord, om at være anderledes og helt alene. Samtidig en skøn fortælling om at bryde fri og finde sig selv.

Gode bøger til højtlæsning (fra 9-12 år)

Selv om man er ved at være stor og selv kan læse, kan det stadig være hyggeligt og rart at få læst op. De følgende bøger er velegnede til oplæsning (eller selvlæsning) for de 8-12 årige, også kaldet tweens. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år)

Rejsen til Jorden

En populærvidenskabelig bog, der enkelt og levende beretter om jordens dramatiske historie for videbegærlige børn. Voksne kan med fordel læse med.

Målmanden og havet

Opfølgeren til Vaffelhjerte er en tidløs fortælling om livet på kanten af havet og puberteten. Vennerne Theo og Lena skal starte i syvende klasse, men det bliver ikke et let år. Theo forelsker sig, mens Lena må kæmpe for at beholde sin plads om målmand på fodboldholdet.

Alfred og gabestokken

Wung-Sung kan som ingen anden sætte ord på det at være anderledes. Her i et forunderligt og smukt illustreret eventyr for børn.

Rejsen til rummet

Tag med på en spændende rejse mod fjerne stjerner, sorte huller og exoplaneter. Den indbydende og fascinerende bog om rummet er fortalt, så alle kan være med.

Drabelige dyr

Om drabelige dyr fra hele verden, hvordan de er giftige og farlige. Læs også om mennesker, som har overlevet et møde med nogle af disse dyr