05 sep.21

Bogliste

Skilsmisse i børnehøjde

Bøger på listen

Dengang Amalie fik sindssygt mange papforældre

Af Signe Kjær og Signe Kjær (Ill.)

Dengang Amalie fik sindssygt mange papforældre

Aakeson har vanligt glimt i øjet, og bogen er god at læse op for mindre børn, så man kan få en snak om deres eller andres forskellige familieforhold.
Læs mere

Magda vil hellere lege

Af Anne Sofie Hammer (f. 1972-02-05)

Magda vil hellere lege

Kunsten at navigere mellem to hjem skildres med lige dele humor og varme i bøgerne om Magda. Den kærlige, lidt kaotiske hverdag i en småbørnsfamilie vil vække genkendelse.
Læs mere

Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?

Kunsten at navigere mellem to hjem skildres med lige dele humor og varme. Den kærlige, men lettere kaotiske og travle hverdag i en småbørnsfamilie vil vække genkendelse hos mange.
Læs mere

Mig og min mor og Emilie og Emilies far

Det er ikke nemt at få nye venner, når ens mor ikke kan sove om natten, lider af rengøringsvanvid  og har en voldsom trang til at drikke andre menneskers blod.
Læs mere

Heks!

Af Kim Fupz Aakeson

Heks!

Humoristisk, skørt og fantasifuldt. Kim Fupz Aakeson når han er allerbedst i denne fortælling i børnehøjde om et for mange børn meget aktuelt emne; skilsmissen og fars nye kæreste.
Læs mere

Krigen

Af Gro Dahle

Krigen

Krig er grusom for alle der oplever den på nærmeste hold. ’Krigen’ skildrer en grim skilsmisse set med barnlige, følsomme øjne.
Læs mere

Ønskekuglen

Af Mette Vedsø og Stine Illum (ill.)

Ønskekuglen

En virkelig fin tegneserieroman om at finde sig selv i en verden, som voksne har vendt på hovedet. Og om mirakler.
Læs mere

Dyr med pels - og uden

Freddy flytter tit og er ret god til at skifte skole. Han har en rigtig god ven, Eskild, og de har en dyreklub og lægger store planer.
Læs mere