14 okt.20

Bogliste

Skilsmisse i børnehøjde

Bøger på listen

Magda vil hellere lege

Af Anne Sofie Hammer (f. 1972-02-05)

Magda vil hellere lege

Kunsten at navigere mellem to hjem skildres med lige dele humor og varme i bøgerne om Magda. Den kærlige, lidt kaotiske hverdag i en småbørnsfamilie vil vække genkendelse.
Læs mere

Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?

Kunsten at navigere mellem to hjem skildres med lige dele humor og varme. Den kærlige, men lettere kaotiske og travle hverdag i en småbørnsfamilie vil vække genkendelse hos mange.
Læs mere

Mig og min mor og Emilie og Emilies far

Det er ikke nemt at få nye venner, når ens mor ikke kan sove om natten, lider af rengøringsvanvid  og har en voldsom trang til at drikke andre menneskers blod.
Læs mere
Bogens forside

Heks!

Af Kim Fupz Aakeson

Heks!

Humoristisk, skørt og fantasifuldt. Kim Fupz Aakeson når han er allerbedst i denne fortælling i børnehøjde om et for mange børn meget aktuelt emne; skilsmissen og fars nye kæreste.
Læs mere

Ønskekuglen

Af Mette Vedsø og Stine Illum (ill.)

Ønskekuglen

En virkelig fin tegneserieroman om at finde sig selv i en verden, som voksne har vendt på hovedet. Og om mirakler.
Læs mere

Dyr med pels - og uden

Freddy flytter tit og er ret god til at skifte skole. Han har en rigtig god ven, Eskild, og de har en dyreklub og lægger store planer.
Læs mere

Mira 3- #kreaklubben, #familie, #kys

Mira bakser med buler under blusen, sin første forelskelse og biologiske fædre i fjerde bog i den troværdige og humoristiske serie.
Læs mere
Veronika lyder som harmonika

Veronika lyder som harmonika

Af Rebecca Bach-Lauritsen

Veronika lyder som harmonika

Særlig lille bog om, hvor svært det er at være den nye. Særligt når man burde være ekspert i at skifte skole, fordi ens mor beslutter at flytte, hver gang hun finder en…
Læs mere