06 mar.22

Bogliste

Litterære mysterier

Bøger på listen

Arlena Hardcastles syv dødsfald

Imponerende og velskrevet mordmysterie sætter gang i seriøse hjernevindinger og er på én og samme tid både nytænkende og old school.
Læs mere

Den der falder

Af Michael Larsen (f. 1961)

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.
Læs mere

Forræderen

Af Jonathan Holt

Forræderen

Tredje, selvstændige bind afslutter den såkaldte Carnivia-trilogi, som er noget af det ypperste og mest opfindsomme indenfor konspirationsthrillere.
Læs mere

Glasnøglen

Af Alex Karl Morell

Glasnøglen

Bag forfatternavnet skulle efter sigende gemme sig to veletablerede danske forfattere. Resultatet er en overbevisende konspirationsthriller med en højest overraskende slutning.
Læs mere

Som pesten

Af Hanne-Vibeke Holst

Som pesten

Hanne-Vibeke Holst har leveret en højdramatisk, men også langtrukken, roman om ét af verdens mest frygtede sygdomsscenarier.
Læs mere

Abbotts hemmelighed

Af David Garmark

Abbotts hemmelighed

Serien om den tidligere superagent har efter lidt startvanskeligheder fundet sit niveau. Hårdkogt aktion blandes med konspirationer og videnskab på fremragende vis.
Læs mere

Inferno

Af Dan Brown

Inferno

Dan Brown disker igen op med en forrygende cocktail af spænding, skjulte symboler og som noget nyt - et tankevækkende og ganske moralsk provokerende tema. Filmatiseret i 2016…
Læs mere

Kirkegården i Prag

Konspirationsroman over alle konspirationsromaner – Dan Brown kan godt gå hjem og lægge sig, her er intelligent underholdning for alle pengene for den udholdende læser.
Læs mere