Bog

Sort sensommer

Af (
2006
)

Anmeldelse

Sort sensommer af Inger Wolf

17 okt.06

Et kvindelig findes i Marselisborgskoven med en buket tørret skarntyde på brystet. Det er den mystiske optakt i Inger Wolfs debut som krimiforfatter.

Romanen finder sted over en periode i slutningen af september. Anna Kiehl findes myrdet ved kanten af en sø i skoven ved Marselisborg. Hun har fået halsen skåret over og ligger nøgen med en buket skarntyde. Ved nærmere eftersyn ser det ud som om, at hun også har været udsat for voldtægt.

Daniel Trokic leder efterforskningen, som fører i mange retninger. Anna sættes blandt andet i relation til en ung mandlig forsker, som tidligere er blevet meldt savnet. Han har forbindelse med medicinalindustrien, kan det have en betydning?

Lisa Kornelius, som normalt er IT-specialist, sættes på sagen sammen med Trokic. De arbejder fint sammen som team, og da de lærer hinanden bedre at kende, forstår de efterhånden også hinandens tankegang bedre. Så kommer der en ny kriminalassistent ind i billedet, Jacob Hvid, som kender Trokic i forvejen. Han indlemmes i opklaringen af mordet, og bliver Lisa nye sparringspartner. De begynder at ses privat, og forholdet udvikler sig langsomt.

Sagen er meget knudret og fyldt med forviklinger og nye spor. Der er utrolig mange vidneafhøringer i sagen, som hele tiden peger i forskellige retninger, alt efter hvem der tales med.

Romanen er godt skrevet, og det er et godt gennemtænkt plot, som kan holde læseren fanget.

Der er ikke mange beskrivelser af de forskelliges privatliv, romanen er meget koncentreret om opklaringen af mordet, og det som relaterer hertil. Alligevel virker personerne troværdige, og det er et univers, man kan sætte sig ind i. Absolut en forfatter, som jeg glæder mig til at læse mere af, når den næste bog i den planlagte serie udkommer.

Modtryk, 2006. 283 sider. Kr 299,-

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Faustnummer
26428750
ISBN
9788770530187
Antal sider
283

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer