Bog

Det, du ikke forstår, gør dig klogere

Af (
2018
)

Anmeldelse

Det, du ikke forstår, gør dig klogere.

17 jan.19

Tre af tidens fremmeste debattører og forfattere har sat sig sammen for at diskutere livets store og små spørgsmål i berigende samtalebog.

Med hver sit udgangspunkt: det humanistiske, det naturvidenskabelige og det antropologiske er de tre vise mænd samlet for under ledelse af Frederik Lindhardt at diskutere løst og fast. Her kommer vi virkelig langt omkring fra irritationerne over finansministeriets budgetmodeller til spørgsmålet om aktiv dødshjælp. Selv om der er en vis styring, er formen meget fri, og de tre kringlede hjerner får lov at begive sig ud af mange tangenter, der dog alle beriger samtalen.

Umiddelbart kan formen virke lidt søgt, men jeg synes, den fungerer i det her tilfælde. Bidragyderne lægger virkelig bånd på sig selv for ikke at strø om sig med akademiske referencer, selv om der smutter nogle finker af fadet, så også menigmænd kan følge med. Jeg synes, der sommetider går lidt gensidig selvros i den, men pyt med det, jeg er i hvert fald blevet meget oplyst på en række områder, jeg ikke engang anede, jeg var formørket på.

Bogdetaljer

Forlag
People'sPress
Faustnummer
54977042
ISBN
9788772007106
Antal sider
257

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer