Profil
AfTina Karina Mortensen

Medlem i

14 år 4 måneder
Jeg er bibliotekar på svendborg Bibliotek og har i år æren af at være tovholder på DR Romanklubben her på Litteratursiden.dk.

Indhold af Tina Karina Mortensen

 • Artikel

  Janni Olesen - debutant

  Årets debutant: Janni Olesen
  Skrevet af bibliotekar Marit Haugaard, Århus Kommunes Biblioteker

  Janni Olesen vandt meget fortjent Debutantprisen 2008 for romanen 'Noget du skal vide'. Tillykke!

  Læs mere
 • Blog

  Bogtips, vindere og masser af grin

  Der er ikke noget så godt som at få anbefalet en god bog. I Litteratursidens stand på krimimessen anbefalede Birgitte Bartholdy, Mads Peder Nordbo, Helle Vincentz og Julie Hastrup krimier.

  Læs mere
 • Artikel

  Indtryk fra en messe - BogForum 2007

  Indtryk fra en messe - BogForum 2007
  af Marit Haugaard, Århus Kommunes Biblioteker

  Rapport fra årets BogForum, som vi alle elsker at hade.
  Årets bogmesse ligner den sidste år og året før og ... Tranescenen ligger, hvor Tranescenen altid har ligget, Under Uret ligeså. Der er altid for varmt, og der er altid mange flere mennesker end sidste år. Og man går altid fejl af de mennesker, man har planlagt at møde - til gengæld er der glædelige uplanlagte gensyn.
  Læs mere
 • Artikel

  Sproget må aldrig blive snallervornt

  Sproget må aldrig blive snallervornt
  af Marit Haugaard, Århus Kommunes Biblioteker

  Sproglig finesse er et gennemgående træk i de tre nominerede titler til Danske Banks Litteraturpris, en pris hvor nomineringen er den største hæder.

  I en af de nominerede titler til Danske Banks Litteraturpris 2007, "Mærkedage" af Jens Smærup Sørensen, forekommer der en række ældre ord. Et af dem er 'snallervorn', der ifølge "Ordbog over det danske sprog" betyder 'tilbøjelig til at snakke, sludre, vrøvle, sludrevorn, vrøvlet'.
  Læs mere
 • Artikel

  The Modern Word

  The Modern Word skrevet af Marit Haugaard

  Et website, som du ikke kan slippe, et website du vender tilbage til igen og igen - kender du det? Der er bare så meget at hente, og hver gang, du besøger det, finder du nye oplysninger, du ikke vidste du savnede - du farer håbløst og vidunderligt vild i snørklede krinkelkroge, og inden du ved ord af det, er der gået timer, hvor du har befundet sig i en helt anden verden. 

  The Modern Word
  Læs mere