09 dec.14

Blog

Læs højt

Kommentarer

3 kommentarer
AfTina Karina Mortensen
man, 15/12/2014 - 16:27

Er det ikke krævende at læse højt, spørger Helle.
Professionel oplæsning og indlæsning af lydbøger er helt sikkert krævende og jo noget andet end højtlæsning for børnene eller sammen med gode venner. Her forestiller jeg mig, det er en god ide at læse teksten selv forinden og overveje f.eks udtale af navne og stednavne.
Men ellers næh, det har jeg ikke tænkt på at det er specielt krævende . Selvfølgelig kan man blive træt i stemmen af at læse højt og træt af at skulle koncentrere sig, men så er det en fin ide at skiftes til at læse højt. Når man læser sammen med en god ven er det jo ikke performance men nærvær og fælles gode oplevelser, som er hovedformålet.
Så nej. Jeg synes ikke det er krævende at læse højt. 
Så prøv det da bare og indbyd kæresten, naboen, en god ven eller ......
Hvis det ikke er rart for jer, er I een oplevelse rigere. Hvis det virker, venter mange gode oplevelser forude.

Oplæsning for grupper har jeg endnu ikke selv den store erfaring med. Måske er der andre, som har lyst til at skrive om det ?
Hilsen Tina 

AfHelle Regitze Boesen
man, 15/12/2014 - 15:35

Meget fint indlæg om en anderledes måde at dele læseglæden med andre. Men er det ikke en ret krævende opgave at læse højt? Man skal være en god højtlæser for at holde de andres interesse fangen. Mht. Løgneren af Martin A. Hansen er den så fremragende læst op af Jens Albinus at anden oplæsning må blegne. God Jul.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer