Profil
AfLotte Kaa Andersen

Medlem i

8 år
Forfatter, cand.mag.

Indhold af Lotte Kaa Andersen

 • Artikel

  Rapporter fra smørhullet

  Lotte Kaa Andersens populære romantrilogi om livet nord for København er netop genudkommet på Rosinante. Forfatteren rapporterer fra smørhullet og fortæller om Hellerup-trilogiens tilblivelse og baggrund.   

  Læs mere
 • Blog

  Virkeligheden mellem linjerne

  I en tid, hvor det føles som om verden er ved at blive delt over på midten, kan fiktionen være et godt sted at søge hen, hvis vi vil være klogere på ”de andre.”
  Litteraturen kan beskrive de bobler og ekkokamre, vi tumler rundt i, så vi mærker dem og læser os selv med ind i historierne.


  Nedenstående har været bragt som kronik i Berlingske, søndag den 5. marts, 2017.


  Læs mere
 • Blog

  Læs, så du kan blive stor og stærk

  Nogle mennesker lytter til musik, når livet er uoverskueligt, andre løber en tur eller ringer til deres mor. Selv søger jeg det helt rigtige selskab i bogreolen og læser mig ud af kriserne. (Og hvis det ikke hjælper, løber jeg en tur med musik i ørerne og ringer til min mor.)

  Læs mere
 • Blog

  Go home and write!

  Forfatterskolerne vælter frem i Danmark, markedet er umætteligt, siger dem, der kaster sig ud i det. Når der opstår en ny forfatterskole, bliver behovet for kurser bare endnu større. Danskerne vil lære at skrive. Eller – danskerne vil gå på forfatterskole. En af dem, der netop har åbnet en ny forfatterskole gætter på, at skrivelysten er et x-factor fænomen. Vi vil gerne udtrykke os, sætte ord på det, vi ser og tænker, skille os ud fra mængden.

  Læs mere