Profil
AfDorthe Nors

Medlem i

13 år 2 måneder

Indhold af Dorthe Nors

 • Artikel

  Som en lille orm i æblet

  Selv om Dorthe Nors er slået igennem og til daglig arbejder i New York, sidder hun i den danske vandkant og nyder successen. Men hvordan?
  Læs mere
 • Blog

  POT LUCK

  Litteratursidens nye forfatterambassadør, Dorthe Nors, blogger om hvorfor det er vigtigt at netværke med internationale forfatterkolleger.

  Læs mere
 • Blog

  At flytte en bogreol

  Forfatterambassadør Dorthe Nors er ved at flytte og blogger om at pakke og sortere i de mange bøger hun har samlet.

  Jeg er ved at flytte, og dagene går med at pakke og smide ud. Efter syv år i min lejlighed i København er det lykkedes mig at få samlet meget mere, end jeg ville. Særligt bøger, og det bliver alligevel lettere når engang E-bogs-bølgen får rigtig fat. Der kan man tale om en bogreol, der er til at få med sig.

  Læs mere
 • Blog

  Pikkethed i privatbilismen

  Ugens indlæg fra forfatterambassadør, Dorthe Nors, er et uddrag fra et igangværende manuskript. Når jeg har valgt at donere dette lille potente stykke skyldes det, at jeg i tirsdags efter syv år i København flyttede tilbage til Jylland. Det er jeg glad for, men jeg er, hånd på hjerte, ikke særlig glad for den måde, man kører bil på i Jylland. Jeg har savnet heden og havet, og så man må tage … og nu kan jeg ikke komme på et bedre ord, så nu siger jeg det bare … pikketheden i privatbilismen med.

  Læs mere
 • Blog

  Hejren i The New Yorker

  I forrige uge var Dorthe Nors' novelle 'Hejren' fra novellesamlingen 'Kantslag' i The New Yorker, og hun fortæller her lidt om, hvordan det kunne gå til.

  Det er en lang historie, but here goes:

  Læs mere
 • Blog

  Fredag i en klit

  Det er fredag. Jeg sidder i en klitrække. Jeg skriver dette i min Moleskine. Den eneste grund til, jeg har iPhonen med mig, er, fordi det er den, der skal tage billedet. Jeg er kørt til Vedersø Klit. Inden jeg kørte, lukkede jeg for min Mac. Jeg lukkede på grund af mails. Der kommer mails ind hele tiden. Mailene kommer, når det passer dem. Hvad man ikke kan vågne til om morgenen af ildebrande, der skal slukkes.

  Læs mere