04 aug.10

Blog

Op reklameret bog

Kommentarer

2 kommentarer
AfMichael Linde Larsen
tor, 05/08/2010 - 14:38

Nej, hvor sjovt - ja decideret sjovt er det jo ikke. Men jeg læste også "Hypnotisøren" for et halvt års tid siden i en sommerhus-weekend. Og jeg må sige (og skrive) at det heller ikke vat min kop the.

Som du skriver Connie, så virkede den også utroværdig på mig. Ja, faktisk fæstnede den sig slet ikke, og den dag i dag kan jeg ikke gengive handligen, særligt præcist da den forlængst er fordøjet og glemt.

Måske hårde ord om en bog, men for mit vekommende ikke desto mindre sande! Nu skal det så lige tilføjes at jeg jo heller ikke er krimilæser, og jeg ved at mange har haft en god oplevelse med den.

Nej, der er mere drama i hverdagen end i svagt konstruede svenske krimer!

AfConnie Mikkelsen
man, 09/08/2010 - 09:21

Som svar til af Michael Linde Larsen

Nu skal det jo ikke kun være brokkerier over dårlige krimier, derfor vil jeg lige henlede jeres opmærksomhed på en meget finurlig krimi,skrevet under pseudonym - nemlig Marianne Kainsdatter alias Svend Åge Madsen og hans kone der med romanen " Engleskyts"der efter min mening  formår at holde spændingen lige til sidste side. Lige som " Hypnotisøren " er det en bog der omhandler moralske skrupler, og den har en meget overraskende slutning.

Læs den  :-) 

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer