22 okt.11

Blog

Alle disse bøger på min vej

Kommentarer

3 kommentarer
AfKatrine Jensen
ons, 26/10/2011 - 16:25

Hej Connie.

Bare en lynhurtig kommentar:

HVIS jeg var forfatter og fik anmeldelser som Hammann og Knausgård, ville både min forlægger og jeg klappe i vores hænder i begejstring!! Begge forfattere har fået 6 stjerner af Politikens anmeldere, men de hører måske ikke til de "rigtige anmeldere"??

Nu er din konklusion jo heldigvis at det er ok at læse alt muligt forskelligt, og det kan jeg kun bakke op om ;-)

venligst

Katrine

http://bog.guide.dk/Roman/Karl%20Ove%20Knausg%C3%A5rd/Serier/Familie%20&%20sl%C3%A6gt/Drama/Selvudvikling/Karl_Ove_Knausg%C3%A5rd_Min_kamp_2078318

http://politiken.dk/kultur/boger/skonlitteratur_boger/ECE980861/knausgaards-roman-er-ren-laesefryd/

http://politiken.dk/kultur/boger/skonlitteratur_boger/ECE1370411/dansk-forfatter-goer-hemingway-kunsten-efter/

AfConnie Mikkelsen
ons, 26/10/2011 - 20:59

Som svar til af kat999

Fedt spørgsmål Katrine . Hvem er de " rigtige " anmeldere ?- Ja, det spørgsmål kan vi læsere da heldigvis også selv svare på.

Jeg er i hvert fald klog nok til at holde snuden fra evt. smags dommer indlæg, så hvem der er "hot eller not" blandt boganmeldere / kritikere det er vi vel alle med til at definere. Jeg mindes da også at et par forfattere ( heriblandt Ib Michael ) var gevaldig træt af Hr. Bukdahl for ikke så længe siden, og det skabte jo af helt andre grunde en masse polemik og presse.

I øvrigt vil jeg da tilføje at jeg har meget glæde af anmeldelserne her på litt.sitet, både dem der er lavet af bibliotekarer, og ikke mindst dem andre læsere skriver .

Jeg vil dog røbe for jer at mine tanker til denne blog , blev sat i gang efter at have lyttet til et interview med Kirsten Hamann på " Skønlitteratur på p1" som blev sendt i forbindelse med hendes nyeste roman " Se på mig", og ja - den har da også fået glimrende omtale de fleste steder, og salgstallene taler jo deres eget sprog. Nu er den jo også blevet månedens bog i Samlerens bogklub, så mon ikke der er basis for at tage den op i en læseklub i løbet af vinteren ?

AfConnie Mikkelsen
man, 24/10/2011 - 17:33

Nej hvor er det dejligt at komme på forsiden igen- nu håber jeg bare på at mit tankespinderi også sætter tanker igang hos jer  andre, for blogs er nu sjovest hvis de skaber debat :-)

Jeg er lydhør, også overfor evt. kritikere der jo ved nærmere gennemlæsning , kunne  føle at jeg nedgør deres hverv.Hvis det er tilfældet at jeg har fornærmet nogen,  har det ikke været min hensigt.

Al ære og værdighed til de kompetente litteraturfolk, men det er nu rart at der også er plads til alle os almindelige læsere. Tak for det til litteratursiden !

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer