21 mar.11

Blog

Poesiens dag.

Kommentarer

2 kommentarer
AfMichael Linde Larsen
tir, 22/03/2011 - 11:20

Nu skriver du jo altid gode indlæg, Connie - strukturetet eller ej:-)

Nå, jeg er jo heller ikke den store lyriklæser (eller altid den med mest struktur!)for at sige det mildt. Så mit ærinde er kun at fortælle om gårsdagens Poesiens dag på Odense Centralbibliotek, hvor hjemmesiden forfatterstemmer.dk var til stede og optog flere digte som snart kan høres på nettet. Det var hyggelige 3 timer, hvor både etablerede digtere og "fritidsdigtere" mødtes til en snak og digtoplæsning + optagelse til forfatterstemmer.dk.

Så hvis I har lyst vil I i løbet af nogle dage, kunne høre oplæsningerne inde på forfatterstemmer. Her vil de være sammen med mange andre oplæsninger.

Og så har vi jo også lyriklæseklubben på litteratursiden, hvor der til tider er rigtig godt gang i den poetiske snak. Set udefra fra en "ikke kyndig lyriklæser" så syntes jeg det er fantastisk, hvor der bliver gået på opdagelse i de læste tekster, og lagt betydninger ind i teksten.

man, 21/03/2011 - 21:56

Fint indlæg :o

Den, der digter, slår ikke skrives der i Information om Kurt Harrits' børnedigter-projekt "8210 - digte over Frydenlund", som er et års tid gammelt og falder fint i tråd med både FN Poesidag, FN Racismedag, og dit "vi bliver bedre mennesker, hvis vi gav os selv og hinanden lov til at fordybe os noget mere i poesiens verden". Jeg har blogget om "8210" her.

Tommel op til Thomsen og Tafdrup - der er fine anbefalinger på siden her jo, og "Det værste og det bedste" af SU Thomsen kunne også være et godt sted at begynde, og vi får fine tegninger af Ib Spang Olsen med i købet :o)

Efter Hørslevs "Sorg og Camping" (til debat i DR Testklubben) har jeg netop hjemtaget ALT, hun har skrevet, og "Skilmissedigte" er jo fin :o)

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer