Kun for os

Teenagedrenge Ben og Arthur får i denne bog endnu en chance for at finde ud af, om universet er på deres side. Vil det endnu engang ende som en ulykkelig kærlighedshistorie? 

Solitaire

Alice Oseman formår at formidle en historie, der i sig selv er ret simpel, men som alligevel rummer en hel del. Et kram til dem, der på et tidspunkt har følt sig ensom. 

Født til det her

Fans elsker deres idoler. Det er idolerne, der får dem igennem dagen, når det er sværest. Men når livet leves igennem andre, hvem er man så uden dem? 

Kærestepotentiale

Det er ikke uden grund, at ’Kærestepotentiale’ er kåret som en af de 10 vigtigste LGBTQ+-romaner. 

Rødt hjerte, blåt blod

Casey McQuistons debutroman er en skøn queerromance fyldt af varme og humor – og karakterer som man ikke kan undgå at holde af.

Lykkelig med M

Lille, finurlig og eksperimenterende queer-roman indkapsler ungdomsforelskelse og længsel. 

Måden du rører mig på

Maja Lucas undersøger, hvad sex egentlig er for os mennesker. En vigtig bog, der kan være med til at aftabuisere en vigtig samtale. 

Fejlskøn

Elliott, en homoseksuel TV-forfatter med cerebral parese, må trods sin gode karriere drukne sin usikkerhed i alkohol og sex i vild og elegant roman om selvindsigt og skam.

Mente I det

Thomas Korsgaard fortæller kort og rammende om homofobi og de psykiske følger.

Boystown

Årets mest gribende amerikanske roman handler om aids-epidemien i Chicago. En mastodont af en velskrevet tåreperser om den glemte sygdom.