Anonym (ikke efterprøvet)

Victor og verdenshavet

Når man har mistet sin mor, bliver drillet i skolen og bekymrer sig alt for meget, kan livet være rigtig svært. God hverdagshistorie om Victor, der er en smule anderledes end sine klassekammerater.

Minimund

Historien om en dreng, som har brug for at finde sin stemme for at sige fra overfor de dumme møgunger i klassen, er en god ide. Desværre er den blevet tynd og klichéfyldt.

Klovnen der bare ikke var særlig sjov

Billedbogen om at føle sig mindre værd, fordi man tror, man skal være en anden, er en nænsom, smuk og tænksom historie om livet - eller måske om et cirkus. 

Stykker med himmel

Ualmindelig begavet og smuk børnebog viser, at håbet eksisterer et sted, uanset hvor smerteligt det er at miste. At der i sorgen findes stykker med blå himmel.

Pepino - bjørnen der spillede violin

Livsbekræftende fortælling om at gøre sit bedste, pakke sine fordomme væk, byde nye venner indenfor og blive genfundet af dem, der betyder allermest.

Den rustne verden - ukrudt

I afsluttende bind af den barske og eminente serie, kæmper de fire søskende stadig hårdt for klimaet og retfærdigheden.

Cirkusponyen

Letlæst serie om dyr af den populære forfatter til bøgerne om shetlandsponyen Sigge.    

10 grunde til at elske bjørne

En virkelig smuk lille bog i en serie på seks, der handler om bjørne, hvaler, pingviner, løver, havskildpadder og elefanter. Fælles for de seks forskellige dyr er, at de alle er truet af udryddelse.

Farfars store flugt

Tag med bombefly over London, når farfar fortæller historier til Jack i særligt fin og humoristisk historie om båndet mellem en 12-årig dreng og hans farfar.