24 feb.21

Bogliste

Terror

Bøger på listen

Terror på hjernen

Af Jakob Albrethsen

Terror på hjernen

Særdeles interessant og stærk tegneserie, der sætter tanker i gang, er et langt digt i billeder om terror og nyhedsstrømme.
Læs mere

Ekstremt højt & utrolig tæt på

Ekstremt rørende roman om en ikke helt almindelig 9-årig dreng, der har mistet sin far under terrorangrebet på World Trade Center.  
Læs mere

Se på mig

Af Jennifer Egan

Se på mig

Aktuel og indsigtsfuld samtidsroman om identitet, selvbilleder og skellet mellem det private og offentlige rum.
Læs mere

Attentatet

Af Loîc Dauvillier

Attentatet

Tankevækkende og barsk graphic novel om den tilsyneladende uendelige konflikt mellem palæstinensere og israelere. De realistiske tegninger tilfører fortællingen endnu mere dybde og…
Læs mere

Den faldende mand

Af Don DeLillo

Den faldende mand

Eminent og bevægende roman om den undtagelsestilstand, en familie sættes i, da faderen overlever terrorangrebet på World Trade Center.
Læs mere

Drager over Kabul

Af Morten Hesseldahl

Drager over Kabul

Her er eksplosive temaer som fanatisme, Islam, terror og Afghanistan - så læs ikke denne bog hvis du vil have din nattesøvn i fred! 
Læs mere

Osamas hævn

Af Steffen Groth

Osamas hævn

Ved et tilfælde støder Asger Aref, en dansk agent i Iran, ind i Osama bin Ladens svigersøn og opdager, at IS er ved at føre en atombombe til Europa. 
Læs mere

Gengældelsen

Af Steffen Jacobsen

Gengældelsen

Gennemført og voldsomt fængende politisk thriller om Danmark som mål for islamiske terrorister. Bogen er anden del af en trilogi, og den velskrevne historie er uhyggeligt aktuel.
Læs mere