Bog

Afghaneren

Af (
2007
)

Anmeldelse

Afghaneren af Frederick Forsyth

04 jun.07

Frederick Forsyth, genrens grand old man, leverer en spændende og gennemresearchet agentthriller på højt niveau.

Den næsten 70-årige Forsyth lancerer endnu engang den britiske agent Mike Martin, som gjorde verden et sikrere sted i "Guds knyttede næve".

Oberst Mike Martin er med sine rødder og sprogkundskaber den perfekte mand til en farlig mission. I "Afghaneren" skal Martin infiltrere de højeste kredse af Al-Qaeda. Årsagen er en forestående terroraktion, som den britiske efterretningstjeneste ingen viden har om.

Derfor skal Mike Martin hurtigst muligt have gravet sig ned i organisationen og indhente livsvigtige oplysninger. Under dække af at være terroristen Khan, som sidder i Guantanamo på femte år, bliver Martin accepteret og brugt af Al-Qaeda som terrorist i den forestående aktion.

Om infiltrationen lykkes og Oberst Mike Martin formår at forhindre katastrofen skal ikke afsløres, men spændingen er intakt til sidste side og for en gangs skyld er det en britisk agent - og ikke en amerikansk - der gør hele forskellen.

Frederick Forsyth har skrevet en fremragende thriller med afsæt i terrorsituationen efter 11. september. En faktamættet og velopbygget roman fra en mester i genren.
"Afghaneren" er velfortalt underholdning i den bedste ende af skalaen, med andre ord: Oplagt læsning nu hvor feriesæsonen nærmer sig.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Oversætter
Lars Kjædegaard
Faustnummer
26745594
ISBN
9788759526941
Antal sider
327

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer