Bog

Venedig - Eller kunsten at fare vild

Af (
2014
)

Anmeldelse

Venedig - Eller kunsten at fare vild af Jens Blendstrup og Lars Gundersen

13 nov.14

Flot, finurlig, fræk og poetisk bog om Venedig set gennem øjnene af to kække mænd, der kan deres kram.

Dette er ikke en rejsebog, men det er så også det eneste ’ikke’, jeg vil bruge i denne anmeldelse, for Venedig eller kunsten at fare vild er så meget andet.

Dejlige digte, der kunne stå alene, men som heldigvis bliver så meget større i samspillet med Lars Gundersens fotos. Jeg er imponeret over Jens Blendstrup og Lars Gundersens samarbejde om bøger. De er smukke at se på, sjove og dybe at læse og de gemmer sig i hjernen lang tid bagefter.

Fordi det er Jens Blendstrup, der har skrevet teksterne, er de gakkede og gale med både humor og alvor, og fordi Lars Gundersen har taget fotos og manipuleret med nogle af dem, bliver det spændende at se på og kan tage lang tid at finde ud af, hvordan det er gjort. Jeg kan fortabe mig fuldstændigt i både billeder og tekst.

”Uden for husene hænger tørresnorene på kryds og tværs. Det er for at himlen ikke skal flyve væk og menneskene ikke skal blive for verdensfjerne.” Jeg kan lige se det for mig, selvom jeg aldrig har været i Venedig. Og hvor er det smukt skrevet.

Bogen er en ren fornøjelse, som alle med kringlede hjerner og glade øjne bør kigge i mindst en gang. 

Bogdetaljer

Secondary title
Eller kunsten at fare vild
Forlag
Samleren
Faustnummer
51384237
ISBN
9788763833240
Antal sider
170

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer