Bog

Professor Sterns kontor

Af (
2002
)

Anmeldelse

Professor Sterns kontor af Grete Roulund

05 jul.02
Skribent


Lån bogen på

Her har væggene ikke kun ører men også øjne og intelligens! Det er Professor Sterns kontor, der fortæller den forfærdelige historie om 3 kvinder, hvor den ene er på vej til at modtage Nobels fredspris for sin udvikling af viruset Peacemaker, der skal sikre verdensfreden. Men der sker noget udenfor og indenfor – verden er muligvis ved at gå under, og forsøgsaberne er sluppet løs inde i instituttet!

De 3 kvinder - forskeren, journalisten og rengøringsdamen – må overleve på champagne, rejer og forskerens døde halvtfordærvede kollega, mens deres historie rulles op. Journalisten er ikke den, hun giver sig ud for at være, og hvad er egentlig forholdet mellem forskeren og rengøringsdamen, der har sin helt egen gud?

Kontoret registrerer alt, hvad der foregår og har en helt egen mening om personerne.

Grete Roulunds fortællestil er så præcis og kølig, at spændingen bygges op, langsomt men sikkert. Hvis man har lyst til at læse en uhyggelig spændende historie med perspektiver på vores civilisation, så er denne roman en rigtig perle. Grete Roulunds forfatterskab indeholder mange spændende og anderledes bøger – Setans porte er bestemt også et bud på en thriller i sommervarmen.

Borgen, 2002. - 120 sider. Kr. 199,-

Bogdetaljer

Forlag
Borgen
Faustnummer
23993716
ISBN
9788721019068
Antal sider
120

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer