Bog

Manden uden hjerte

Af (
2014
)

Anmeldelse

Manden uden hjerte af Camilla Grebe & Åsa Träff

28 okt.14

Underholdende, spændende, hyggelig og uhyggelig. Psykologisk krimi om en seriemorder, der hærger Stockholm i højsommeren.

Forfatterne er søstre og har skrevet fire krimier sammen, som alle har psykologen Siri Bergman som hovedperson. Jeg blev fanget ind allerede i første bind, Jeg ser dig. Forfatterne formår gennem alle bøgerne at skabe en uhyggelig stemning, psykologiske twists samt nogle interessante og menneskelige karakterer.

I Manden uden hjerte bliver en mand fundet myrdet i sin lejlighed. Hans hjerte er skåret ud og lagt i en sølvskål. Siri Bergman er blevet ansat i politiets profileringsgruppe og får nok at gøre med at forsøge at finde frem til morderen, der slår til igen. Det bliver et kapløb til sidste øjeblik og sidste side for at forhindre seriemorderen med det sørgmodige hjerte i at komme alt for tæt på. Er de makabre forbrydelser blevet begået på grund af ofrenes seksuelle orientering, eller er der tale om noget helt andet?

Nu har jeg jo læst alle fire bøger om Siri Bergman, og det vil jeg foreslå, at du også gør. Hver bog er en afsluttet fortælling, men Siris historie og udvikling er relevant for, hvor hun er nu. Manden uden hjerte er underholdende, spændende, hyggelig og uhyggelig. Jeg synes, søstrene skriver rigtig godt og glæder mig altid til mere fra dem.

Hvis du - som jeg - holder af psykologiske krimier, vil du også holde af Grebe & Träff.

Bogdetaljer

Forlag
Rosinante
Oversætter
Kamilla Jørgensen
Faustnummer
51318889
Graphic
Lonnie Hamborg/Imperiet
ISBN
9788763834650
Antal sider
410

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer