Bog

Blue Heaven

Af (
2011
)

Anmeldelse

Blue Heaven af C.J. Box

21 feb.11

Vejen til området Blue Heaven, Spokane Idaho kunne udnævnes til The Road to Hell, hvis man har læst denne forrygende spændingsroman.

Tolvårige Annie og hendes lillebror William overværer et mord i en skov. Det i sig selv er frygteligt nok, men morderne ser også Annie og William, og så går jagten ind.

Det viser sig at morderne er pensionerede politimænd, der har magten over Blue Heaven, så der er ingen Annie og William kan stole på…. OG dog! Heldigvis er der i byen rancheren Jess Rawlins. Han er en lone ranger, bor alene på ranchen, er ved at gå fallit, men er en bundsolid cowboy, der stoler på børnenes usandsynlige historie.

Vi er i small-town-USA i ’Blue Heaven’. Postdamen ved alt om alle og blander sig i det hele. De pensionerede politifolk fra LAPD styrer byen med mafiametoder, ikke engang bankdirektøren har rent mel i posen.

Jeg læser ikke så mange bøger fra USA, men det burde jeg måske. Det er spændende at læse om noget så anderledes, de store vidder og mørke skove. C.J. Box giver et fint indtryk af livet i udkants-USA, hvis man må kalde det det.

Blue Heaven minder mig ikke om noget andet jeg har læst, men jeg er ikke i tvivl om at det vil blive en fantastisk film - mit bud er at Tommy Lee Jones skal spille Jess Rawlins!

Bogen er velskrevet, underholdende, uhyggelig, med et fantastisk plot og en fin menneskeskildring.

Blue Heaven vandt den prestigefulde Edgar Award og det forstår jeg godt!
Jeg håber forlaget Klim har mod på at udgive mere af forfatteren, for han har en del bøger bag sig.

Bogdetaljer

Forlag
Klim
Oversætter
Ib Poulsen
Faustnummer
28605358
Graphic
Joyce Grosswiler
ISBN
9788779557789
Antal sider
359

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer