Bog

Rødt vand

Af (
2008
)

Anmeldelse

Rødt vand af John Hart

14 apr.08

Spændende og uhyggelige familiehemmeligheder i John Harts nye thriller.

Amerikaneren John Hart, der i 2007 fik et lille gennembrud med debutromanen "Et spind af løgne", er igen klar med en forrygende spændingsroman.
"Rødt vand" handler om det sorte får Adam Chase, der efter flere års fravær vender hjem til barndomsbyen og familieranchen i North Carolina. Adam har år tilbage været anklaget for mord, men blev frikendt - det forhindrer dog ikke familien og lokalsamfundet i til stadig at nære mistro til ham. Næppe er han ankommet, før den lokale skønhedsdronning udsættes for mordforsøg - mistanken falder selvfølgelig på Adam.
Hans gamle ven, Danny Faith, byens ballademager, og Robin, Adams tidligere kæreste, nu ansat ved politiet, har mere end svært ved at hjælpe Adam, så han må selv forsøge at rense sit navn.
Den stenrige Chase-familie har ejet ranch og jord i området gennem flere generationer, men nu har et magtfuldt energiselskab set sig varm på jorden og dens muligheder. Disse oplysninger samt nye mord gør, at sporene efterhånden peger på barndomshjemmet. Adam Chase må derfor se sine egne og familiens godt gemte spøgelser i øjnene.
"Rødt vand" er en uhyre effektiv og velfortalt thriller. John Hart har skrevet en typisk sydstatskrimi i stil med John Grisham eller Scott Turow, hvilket i min optik betyder god og spændende underholdning. 

Oversat fra amerikansk af Mich Vraa efter 'Down river'. Hr. Ferdinand, 2008. 361 sider.

Bogdetaljer

Forlag
Hr. Ferdinand
Faustnummer
27180132
ISBN
9788791746390
Antal sider
361

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer