Profil
AfSøren Davidsen

Medlem i

15 år 4 måneder
Cand. mag.

Anmeldelser af Søren Davidsen

Yeahsuiten

I mange af digtene i Theis Ørntofts debut-digtsamling, ’Yeahsuiten’, bevæger jeg’et sig gennem landskabet som en slags overskudsagtig flaneur. Det går ind og ud af rum, fyrer af…

Indhold af Søren Davidsen

 • Blog

  Så er det nu. Stem på fem yndlingskrimier.

  Til december uddeles prisen Den Gyldne Kødøkse. Men før dette kan gøres, skal feltet af kandidater indsnævres.

  Landet over har biblioteker i maj og juni udvalgt de ti bedste krimier fra det forløbne årti, og frem til 1. juli er der på dr.dk mulighed for at stemme på de fem bøger, som man synes, fortjener at gå videre.

  Læs mere
 • Blog

  Nyt for lytteheste

  Lydbøger er populære som aldrig før, og de lydlige gengivelser af litterære værker er ikke længere forbeholdt synsbesværede eller folk med læsevanskeligheder.

  Derfor har Danmarks Radio udskrevet en konkurrence, som skal finde og kåre Danmarks bedste lydbog. Fælles for alle kandidater er, at de er udgivet i 2009-10, og at det ikke er de litterære kvaliteter men derimod lydoplevelsen, der fokuseres på.

  Læs mere
 • Blog

  Fem fortællinger fra Færøerne

  I Island har de Sjón og Arnaldur Indriðason, og Kim Leine har været med til at sætte Grønland på det litterære verdenskort. Fæørene er imidlertid mere overset, så derfor er her fem bøger fra de grønne øer med knap 50.000 indbyggere.

  Jogvan Isaksen: Blid er den færøske sommernat. Intet mindre end den første krimi om og fra Færøerne.

  Jørgen-Frantz Jacobsen: Barbara. Beretningen om præsteenken Barbara fra 1700-tallets Færøerne.

  Læs mere