Profil
AfMads Peder Nordbo

Medlem i

13 år 6 måneder
Mit navn er Mads Peder Nordbo. Jeg er 42 år gammel og udannet cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur samt B.A. i Filosofi.

Jeg har skrevet romanen 'Odins labyrint - et glasbarns fortællinger', der udkom d. 1/11 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Du kan læse mere om mig og mine bøger her: www.madspedernordbo.com

Anmeldelser af Mads Peder Nordbo

Julie

Den unge amerikaner Julie Jacobs arver en nøgle til en bankboks i Siena i Italien - Det bliver begyndelsen på en hæsblæsende og ikke ufarlig jagt på familiens hemmelighed, og det…

Dødsspillet

16-årige Kattua lever i en fremtid, hvor der skal udvælges et ungt menneske, der skal kæmpe til døden mod andre udvalgte, Da Kattuas lillesøster bliver udvalgt, melder hun sig som…

Indhold af Mads Peder Nordbo

 • Blog

  Mine indre bogringe

  Litteratursidens forfatterambassadør blogger om, hvilke bøger der år for år har betydet mest for ham. Han starter i 1977.

  Jeg har leget med tanken om, hvilke bøger der år for år har sat sig mest fast i mig; præcis som når man aflæser ringene i et træs stamme. Det vil sige, at der er en del gode bøger, der er udeladt, fordi der kun er én med fra hvert år, men den ene er så til gengæld den, der i netop det år, havde størst betydning for mig.

  Læs mere
 • Blog

  Mit første møde med bibliotekernes verden

  Litteratursidens nye forfatterambassadør, Mads Peder Nordbo, skriver om sin barndoms møde med litteraturen på biblioteket.

  Jeg skal de kommende 4 måneder skrive lidt om forfatterliv, bøger og meget mere her på litteratursiden.dk

  I den forbindelse har mange store og måske endda ’farlige’ emner trængt sig på, men jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg helst ville lægge ud der, hvor det hele begyndte – på biblioteket.

  Læs mere