Profil
AfLene Rikke Bresson

Medlem i

13 år 6 måneder
Forfatter & Leder af forfatterlinjen Danske Talentakademi, Holstebro

Anmeldelser af Lene Rikke Bresson

Indhold af Lene Rikke Bresson

 • Blog

  Den forkerte forfatter

  Forfatteren Lene Rikke Bresson anmelder romanen Den forkerte forfatter af  fatteren Carl Tesbaum - pseudonym for Lene Rikke Bresson! (red.)

  Når man som jeg har alle tre titler bliver man irriteret af den rigide debat, der kører. Alle tre burde være interesseret i at få flere læsere, at få flere læsere af god litteratur, og at god litteratur bliver udgivet og ikke mindst anmeldt.

  Læs mere
 • Blog

  Virkeligheden er noget værre noget

  Forfatter Lene Rikke Bresson afslører sig som den 'rigtige' forfatter bag romanen 'Den forkerte forfatter' af Carl Tesbaum.

  Virkeligheden er noget værre noget!

  Det er også blevet sandheden om ‘Den Forkerte Forfatter’. Bag Carl Tesbaum står jeg. Den ellers så populære debuterende forfatter har aldrig eksisteret – pænt er det så, at han har over 600 venner på Facebook.

  Læs mere
 • Blog

  Lyver forfattere om at skrive?

  Litteratursidens ambassadør, forfatteren Lene Rikke Bresson, afslører en række løgne om forfatterlivet.

  Den amerikanske forfatter Alexander Chee har afsløret, hvordan forfattere lyver om deres arbejde. Herunder et bud på, hvordan jeg som dansk forfatter opfinder løgne i mit forfatterskab. Så kik med gennem nøglehullet i den lukkede dør ind til sandhed og løgn om mit forfatterliv. Og nu hvor jeg er havnet på forsiden, er det vist på tide at afsløre løgne om forfatterlivet helt nede i jordhøjde :-)

  Læs mere
 • Blog

  Den lukkede dør

  En af Litteratursidens forfatterambassadører, Lene Rikke Bresson, forfatter og leder af forfatterlinjen på Dansk talentakademi i Holstebro, skriver om forfatteridentiteter.

  Læs mere