Profil
AfJesper Meinertz Jensen

Medlem i

12 år 6 måneder
Bibliotekar i Silkeborg - 2009

Seneste anmeldelser af Jesper Meinertz Jensen

Kalak

Kim Leines personlige beretning om et liv som incestoffer og stofmisbruger er barsk, men samtidig opløftende og livsbekræftende. Sprogligt er bogen i verdensklasse.

Den ukendte

Den 18 år gamle Gustav forlader sine plejeforældre og tager til København for at finde sin rigtige far - Det bliver starten på en hektisk tilværelse, som fører ham rundt i verden…

Ringside

Rasmus V Knudsen har droppet studierne på Aarhus Universitet, og nu tosser han rundt, forelsket i sin bedste vens kæreste og træt af sin egen, skriver på århundredets roman, og…

Rockade

Nikki drømmer om at blive rockmusiker. Han får samlet et band, men vejen frem er fyldt med forhindringer, sprut, personlige uoverensstemmelser og arbejde, arbejde og arbejde
q

Andet indhold af Jesper Meinertz Jensen

 • Artikel

  Lars Kjædegaard i samtale med Jakob Levinsen om romanen 'Noget fremmed'

  Forventningsfuldt mødte jeg op for at overvære samtalen med Lars Kjædegaard på bogmessens første dag. Det blev til en spændende samtale om krig, vold, kærlighed, kvinder, mænd, gamle traditioner contra industrisamfundets fremkomst og Kjædegaards hjemby, Helsingør. 

  Jakob Levinsen startede med at præsentere Lars Kjædegaard og hans forfatterskab, som primært består af gedigne thrillere og spændingsromaner med krimiindhold, der altid foregår i Helsingør. Denne gang har han dog kastet sig over genren ”den historiske roman”.

  Læs mere
 • Artikel

  Debutantprisen 2005

  Jonas T. Bengtsson fik årets BG Bank Debutantpris for sin roman Aminas breve, juryformand Mona Madsen beskrev romanen som stærk medicin, men ualmindelig veldoceret.
   
  Litteratursiden ønsker Jonas T. Bengtsson et stort tillykke – både med de flotte anmeldelser og for prisen som, udover æren, også byder på en pengepræmie på 25.000 kr.
   
  Aminas breve  blev udvalgt blandt 20 nominerede debutanter, og i begrundelsen lød det bl.a.: 

  Læs mere