Profil
AfCharlotte Hvorslev

Medlem i

12 år 9 måneder
Jeg er bibliotekar ved Viborg Bibliotekerne.
Som mange andre blev jeg bibliotekar fordi jeg elskede at læse bøger - og det gør jeg stadig.
Den bedste bog jeg har læst... er ofte den jeg lige har læst. Men selvfølgelig er der bøger jeg vender tilbage til - eller måske er det ikke alle der gør det - men jeg gør.
En af de bøger jeg har læst igen og igen er Louis Bromfields gamle bog "Og regnen kom", som jeg læste første gang som stor pige, og som gav mig et urokkeligt romantisk billede af Indien.
Men også Charles Fraziers "Tilbage til Cold Mountain" har jeg læst flere gange.
Jeg har ikke nogen særlige præferencer - læser bare alt det jeg nu kan nå, både krimier, historiske romaner, nutidsromaner, fantasy af både danske og udenlandske forfattere.

Anmeldelser af Charlotte Hvorslev

Indhold af Charlotte Hvorslev

 • Artikel

  Gotisk stemning for sarte sjæle. Interview med Lene Kaaberbøl

  "Kadaverdoktoren" er Lene Kaaberbøls første historiske krimi for voksne. Handlingen i bogen udspiller sig i en fransk provinsby i 1894. Hovedpersonerne er byens læge, som også fungerer som retsmediciner (kadaverdoktor) og hans 20 årige datter Madeleine, som er en stærk og progressiv ung kvinde. Begge involveres i opklaringen af en ung piges mystiske bortgang, mordet på byens præst og fundet af mider i begge de afdødes næsebor. En dejlig stemningsfyldt historisk roman fyldt med gotiske undertoner.

  Læs mere
 • Artikel

  Hvem var William Sidis?

  I sin nyeste roman fortæller Morten Brask tankevækkende og rørende om vidunderbarnet William, hvis intelligens var så høj at den ikke kunne måles - her er historien om historien.

  Hvordan fik du ideen til at skrive om William Sidis?

  Læs mere
 • Artikel

  En forfatter i frit fald

  ”Siden blev det for pænt” handler om forfatteren Trine Vedel, som er kommet ud i en livskrise. Hun kan ikke skrive, hun kan ikke finde ud af sit ægteskab og dulmer sorgen og angsten med alkohol og tilfældig sex.


  Trine mener ikke, hun kan skrive fordi det hele er blevet for pænt, men hvad er det der er blevet for pænt - og hvorfor er det gået sådan? 

  Læs mere
 • Artikel

  Hannah Banana

  Mod skal der til, men det har hun også, Hanne Højgaard Viemoses, hovedperson Hannah, der næppe har fået studenterhuen på førend hun kaster sig ud i livet som backpacker og bananplukker i Tully. 

  Læs mere
 • Artikel

  Romeo og Julie - for evigt

  Anne Fortiers nyeste og meget anmelderroste roman "Julie" er en romantisk, humoristisk og stemningsmættet spændingsroman. Bogens handling bevæger sig frem og tilbage i tid, mellem 1340'ernes Siena og nutiden, hvor hovedpersonen Julie har fundet sin slægts historie  i en lille æske som hun har arvet fra sin mor.

  Læs mere