Bog

Soldaterne

Af (
2017
)

Anmeldelse

Soldaterne af Julie Kagawa

15 mar.17

I tredje bind af den herlige historie om drager, der skjuler sig i menneskekroppe, formår forfatteren at fastholde den underfundige humor, selvom handlingen bestemt ikke er morsom.

Ember og Riley er omstrejfende drager, der det meste af tiden gemmer sig i menneskekroppe og kæmper mod både dragernes egen organisation Talon og dragedræber organisationen Sankt Georg. Med sig har de Wes, et rigtigt menneske der er computernørd og hacker samt den tidligere Sankt Georg soldat Garret, der har skiftet side, efter at han har lært Ember at kende og er blevet forelsket i hende.

I tredje bind, kæmper Ember og Riley forsat for drageungerne og deres sikre opholdssteder, mens Garret er rejst til England for at komme væk fra Ember og de følelser, han har for hende. Da han spionerer på Sankt Georg ordenen, finder han ud af, at noget virkeligt stort er under opsejling, og han rejser straks tilbage til USA for at informere Riley og Ember.  Han har travlt, for der står meget på spil og et opgør synes uundgåeligt. Mellem krig og ufred raser trekantsdramaet mellem Ember, Riley og Garret stadig.

Julie Kagawa skriver letlæst og flydende i et meget højt tempo, men alligevel formår hun at skabe flotte beskrivelser og stille stunder, hvilket gør bogen til en rigtig dejlig læseoplevelse. Det fungerer utrolig godt, at de forskellige hovedpersoner skiftes til at fortælle i kapitlerne, det giver et godt indblik i deres følelser og tanker og et større indblik i det komplot, vores unge hovedpersoner er oppe imod. Da man udover Ember, Riley og Garret også følger Embers bror Dante, som er hundrede procent for Talon, får man samtidig e god viden om Talons hensigter og fremtidsplaner, hvilket kun gør bogen endnu mere spændende. Bogen slutter med en cliffhanger af de store, og jeg kan ikke næsten vente på næste bind. Det er dejligt med et lidt anderledes fantasyunivers. Bogen og serien kan varmt anbefales til drageelskere og andre fantasylæsere.

Bogdetaljer

Forlag
arperCollins Nordic
Oversætter
Lene Støvring
Faustnummer
52947367
ISBN
9788771910889
Antal sider
335

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer