Bog

Siegfried. Bd. 2, Valkyrien

Af (
2017
)

Anmeldelse

Siegfried. Bd. 2, Valkyrien, af Alex Alice

26 okt.17

I andet bind kan man fortsat nyde de helt fantastiske illustrationer, mens historien om Siegfried langsomt tager form.

Alex Alice er fransk og har flere udgivelse bag sig i sit hjemland. Dette er hans første udgivelse på dansk, og den kan man kun byde velkommen. Særligt tegningerne og grafikken er mageløs, og selvom historien er løst bygget på både Wagners opera, nordisk mytologi og sagaerne om Vølsungerne, og således burde være velkendt, er historien ikke lige til at få hold på. Det er dog blevet meget bedre i dette andet bind, og man kan således håbe, at forløsningen kommer i sidste og afsluttende bind. 

Siegfried var jo resultatet af en forbudt kærlighed mellem en valkyrie og et menneske. Odin slog begge forældre ihjel i raseri, og drengen Siegfried voksede op hos smeden Mime langt fra menneskeligt selskab og med en flok ulve som eneste selskab. Siegfried er nu blevet en voksen ung mand, og da han opdager, at Mime har skjult sandheden for ham, beslutter han at drage ud for at finde menneskenes land. Desværre er det kun dragen Fafner, der kender vejen, og Siegfried og Mime tager nu afsted på en rejse for at finde dragen. Rejsen bliver både lang og farefuld, men byder også på helt utrolige oplevelser og smukke verdener.

Historien om Siegfried er i bund og grund en fantasy-historie med alle til faget hørende elementer. Siegfried er skildret og tegnet som en rigtig helt, mens Mime er blevet den lettere morsomme og karikerede figur. Plottet hænger meget bedre sammen i dette andet bind, og selvom valkyriens besøg hos en heks og dennes fremtidssyner om Siegfrieds skæbne og Odins overvejelser i baggrunden egentlig virker forstyrrende, er der tale om et meget lovende og fint tegneseriealbum. Illustrationerne er alle pengene værd, og mange af de største er de flotteste malerier.

Bogdetaljer

Forlag
Zoom
Oversætter
Sebastian Weirsøe Flamant
Faustnummer
53591302
ISBN
9788793244955
Antal sider
80

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer