Bog

Et spind af løgne

Af (
2007
)

Anmeldelse

Et spind af løgne af John Hart

16 apr.07

John Harts første forsøg i genren tegner godt. "Et spind af løgne" er en fantastisk spændende krimi - hvor du er underholdt fra først til sidst

"Et spind af løgne" er et frisk pust i den meget amerikanske afdeling af krimigenren – nemlig retsalsdramaet eller sagførerkrimien.

Jackson Workman Pickens er advokat ligesom faderen, den karismatiske Ezra Pickens, der siden moderens død året forinden, har været forsvundet. Nu findes liget af faderen i en forladt bygning, og det sætter ord på de rygter, der allerede verserer. Politiet har ingen spor, før Ezras testamente giver ordensmagten anledning til at se nærmere på Jackson, der står til at arve formuen og firmaet.

Mistanken gør, at Jackson må se fortidens glemte spøgelser i øjnene, samtidig med at han må rette blikket på den formodede gerningsmand, der meget vel kan være at finde i familien.

Det indviklede plot i "Et spind af løgne" fungerer rigtig godt, og sydstatsmiljøet er blændende beskrevet, så en sammenligning med John Grisham er på ingen måde overvurderet.

John Hart rammer plet med sin første roman – en perfekt og underholdende krimi, der vil gøre ferien eller weekenden meget bedre.

Bogdetaljer

Forlag
Hr. Ferdinand
Oversætter
Mich Vraa
Faustnummer
26667402
ISBN
9788791746260
Antal sider
389

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer