Bog

Rejsen til rummet

Af (
2017
)

Anmeldelse

Rejsen til rummet af Lars Henrik Aagaard

26 jan.18

Tag med på en spændende rejse mod fjerne stjerner, sorte huller og exoplaneter. Den indbydende og fascinerende bog om rummet er fortalt, så alle kan være med.

Hvad kan du se på stjernehimlen, hvad er Big Bang, og hvornår opdagede man at Jorden ikke er verdens centrum? I denne bog giver videnskabsjournalist Lars Henrik Aagaard en letforståelig indføring i videnskabshistorien fra de første store opdagelser for 500 år siden til i dag. Bogen vil absolut tiltale nysgerrige børn, som gerne vil vide mere om universet, men også voksne kan få stor glæde af denne inspirerende bog, der uden tvivl vil give blod på tanden til at søge mere viden om rummet.

Hvis du er rumnørd wannabe, eller hvis du blot er nysgerrig på vores egen planet og stjernerne, er ’Rejsen til rummet’ alt du behøver for at komme i gang med emnet. Bogen giver en ualmindeligt spændende introduktion til rummet og indeholder masser af lækkert fotomateriale og grafik, der gør det meget let at lade sig opsluge af astronomiens spændende emnefelt.

Siden Kopernikus’ første opdagelser er der sket enorme fremskridt i vores forståelse af universets komplekse sammensætning og svimlende afstande. Bogen præsenterer de vigtigste videnskabsmænd og deres teorier, som har dannet baggrund for, at vi nu ved en masse om Solsystemet, Mælkevejen og kometer, og at vi ved hjælp af enorme teleskoper som Hubble kan se langt ud i rummet og endda har kunnet rejse til månen.

Bogdetaljer

Forlag
Berlingske
Faustnummer
53567908
ISBN
9788771809060
Antal sider
185

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer