Bog

Panda Tju på stranden

Af (
2019
)

Anmeldelse

Panda Tju på stranden af Neil Gaiman

04 aug.19

Den lille panda med det vildt store nys er tilbage. Panda Tju skal på stranden, lege og spise is, men igen sker der forunderlige ting, og der må tænkes hurtigt og kreativt for at redde situationen.

Billedbog om Panda Tju, der skal på strandtur med sine forældre. Det er en varm sommerdag og stranden mylder med liv og leg i sand og vand. Mor, far og Panda Tju spiser is og hygger sig lige indtil den lille panda skal nyse, og så kan det nok være, at der sker ting og sager på stranden og ikke mindst i vandet.

Neil Gaiman har skrevet en ny billedbog om Panda Tju, den lille pandabjørn der kan noget helt særligt. Også denne gang sker der vildt mærkelige ting, når pandaen nyser. Faktisk går det denne gang så galt, at der skal ske noget drastisk for at redde situationen.

Med sit nys har pandaen nemlig formået at dele havet i to, og det er noget rigtig skidt både for havdyrene, men også for folk på stranden, som er helt rundt på gulvet over, hvad der lige er sket. Heldigvis bliver alting godt igen, da Panda Tju får et glimrende forslag til at løse problemet.

Som i den første bog ’Panda Tju i skole’ har Adam Rex illustreret med fine tegninger af bogens univers, som er befolket af søde dyr i hverdagssituationer. Det er nuttede billedbøger med et humoristisk og småskørt univers, der passer til børn fra ca. 3 år.

Bogdetaljer

Forlag
Høst & Søn
ISBN
978-87-638-6466-4

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer