Bog

Det gyldne bur

Af (
2019
)

Anmeldelse

Det gyldne bur af Camilla Läckberg

01 jul.19
AfPia Bechmann
Skribent

Toptunet thriller om hemmeligheder, bedrag og hævntørstige, stærke kvinder. Camilla Läckberg er tilbage for fuld udblæsning!

Faye lever det søde luksusliv med sin datter og succesfulde mand Jack, men føler sig ikke længere lykkelig. Tværtimod er hun fanget i rollen som den pligtopfyldende hustru, der er afhængig af sin mands store ego. En mand, som tilsyneladende har glemt alt om Fayes selvopofrelse på sin vej mod magtens tinde i svensk erhvervsliv. Da det går op for Faye, at Jack manipulerer hende og er hende utro, beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd, bane vejen for et nyt liv og samtidig lægge Jacks i ruiner.

’Det gyldne bur’ er helt i tråd med litteraturbølgen af feministiske romaner, som lige nu tegner billedet af stærke, moderne kvinder, der gør op med dominerende mænd for at gå egne veje. Faye er dog noget for sig selv, hun er en Salanderisk hævner, som før har slået til mod voldelige og truende mænd, og dén Faye må hun finde frem igen, da Jacks plan imod hende står hende klart. Samtidig er den populære svenske forfatter slet ikke færdig med Fjällbacka, som spøger kontinuerligt gennem romanen.

’Det gyldne bur’ er en mere end lovende start på Läckbergs nye serie om Faye, som byder på smæk for skillingen og intens spænding fra start til slut.

Bogdetaljer

Forlag
People'sPress
Oversætter
Louise Ardenfelt Ravnild
Faustnummer
46370678
ISBN
9788772008134
Antal sider
328

Tema

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser