29 jun.20

Artikel

Asta Olivia Nordenhof nomineret til DR Romanprisen

Penge på lommen

Med stor psykologisk indsigt og et smukt og følsomt sprog, selv når handlingen er barskest, skyder Nordenhof sin romanføljeton om Scandinavian Star flot i gang.

Læs mere

Portræt

Asta Olivia Nordenhof

Asta Olivia Nordenhof modtog Per Olov Enquist Prisen 2020 for sin aktuelle roman. 'Penge på lommen' med undertitlen 'Scandinavian Star - Del 1' og er en banebrydende socialrealistisk roman, der viser, at der altid er nogen, som betaler prisen for kapitalismen. Romanen er nomineret til Romanprisen 2021.
Læs mere

DR Romanklubben

Katalog over katastrofer

Bengt forbereder sin 14-årige datter Helle på alverdens katastrofer, men dét bliver i sig selv en katastrofe i rasende god roman, der bør blive forfatterens store gennembrud.

Læs mere

Portræt

Stine Askov

Stine Askov har en humoristisk pen, men side om side med humoren folder alvoren sig ud i fuldt flor. Hun er uddannet pædagog og aktuel med romanen 'Katalog over katastrofer', der foregår i 80'erne. Romanen er nomineret til Romanprisen 2021.
Læs mere

DR Romanklubben

Hvor lyset er

Romanen diskuteres i læseklubberne i  januar som del af DR Romanprisen 2021, og Malene Ravn deltager i debatten på Litteratursiden. Bogen kan lånes på eReolen.

Læs mere

Portræt

Malene Ravn

Malene Ravn har med 'Hvor lyset er' skrevet en gribende familiefortælling og et flot portræt af kunstneren Carl Fischer, som er oldefar til Malene Ravns mand. Romanen er nomineret til Romanprisen 2021.
Læs mere

Kommentarer

0 kommentarer
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer