12 jun.13

Artikel

Tag mig, læs mig – og skriv HER, hvordan bogen har bevæget dig

Kommentarer

50 kommentarer
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
lør, 09/07/2016 - 17:41

Jeg fandt bogen Hvis Bare af Annemarie Løn på Skagen visefestival på museet i kappelborg. Jeg tog den med til sommerhus i Blokhus. Den var super spændende. Sendes herefter med min søn til Herning på restaurant flammen.

AfAnnette Buhl
fre, 13/12/2013 - 10:21

Jeg fandt Dagstelegrafen af Klaus Rifbjerg på Buddinge station. Nu har jeg endelig fået den læst, og anmeldt. I eftermiddag sender jeg den ud i verden med A toget. 

AfMichael Linde Larsen
man, 28/10/2013 - 10:24

Så er der nyt fra bogen "Blodig genvej" af Julie Hastrup.

Den er først blevet læst af to familier i Hvidovre, som begge har haft glæde af den. Nu bliver den snart lagt frem på Hvidovre sygehus. Ikke fordi bogen har det skidt, men fordi der så er endnu flere som kan få glæde af den:-)

Dejligt at bøgerne som blev lagt frem rundt om i landet i sommers, stadigvæk er i live og cirkulerer blandt læsere.

Afmette nielsen
tor, 08/08/2013 - 23:00

Bombaygryde af Jens Blendstrup fandt jeg i motionscentret i Ullerslev. Bombaygryde er vist noget soldatermad og bogen handler om Leif, som springer soldat. Leif er bestemt på en indre rejse, men jeg er i tvivl om, om han flytter sig nogen steder hen... Men sproget er letlæst og lidt finurligt og jeg kunne godt finde på at læse denne forfatter igen.

Bogen flytter sig nu til kantinen hos DSB i Høje Tåstrup.

tor, 08/08/2013 - 09:10

Elleve

Af Arne Dahl.

Fundet hos lægerne i Måløv og læst på ferie på Bali. Lagt på Hotel Jayakarta Legian, Bali

AfMichael Linde Larsen
tir, 06/08/2013 - 12:41

På litteratursidens mail har vi modtaget nedenstående:

Tog en udlagt bog på Aalborg Banegård...Sara Blædel's Dødsenglen....kan virkelig anbefales....udlagt igen på Dronninglund Busterminal....hilsen Finn

tir, 06/08/2013 - 11:19

MÆRKEDAGE

af Jens Smærupn Sørensen

 

Jeg fandt bogen hos Høkeren i Kerteminde, og tog den med hjem for at læse den, da jeg syntes det er en sjov måde at få en bog, som jeg nok normalt ikke ville låne og læse

Jeg har nu læst den og synes den er udmærket, men nok ikke lige  det jeg normalt går efter.

En anderledes måde at læse en forfatter, som jeg aldrig har læst før.

Jeg vil nu gå ud og lægge den et andet sted i Kerteminde, og håbe på at en anden vil finde den.

 

 

 

AfPia Juhl Jessen
man, 05/08/2013 - 22:20

Jeg fandt bogen 'Vinterlukket' af den norske forfatter Jørn Lier Horst. Den lå i en kasse med herresokker på tilbud hos Firmaet Hans Holm i Tinglev. Det var nok det sidste sted, jeg forventede at finde en bog på vej ud i verden.

Jeg mente egentlig, at jeg var færdig med krimier, men blev faktisk positivt overrasket, og læste den på ganske kort tid. Kunne sagtens finde på at læse mere af Lier Horst.

Bogen lægger jeg i Sønderborg Lufthavn, så den kan komme videre ud i verden.

Rigtig god læselyst :)

søn, 04/08/2013 - 16:38

Jeg fandt Fyrmesteren af Camilla Lackberg. Bogen var utrolig spændende, og ikke spor forudsigelig. Man bliver meget overrasket ved bogens slutning. Bogen havde en anden spændende ting. Der er 2 historier i gang på 'en gang. Jeg har i dag lagt bogen ved et busstoppested tæt på MC Donalds i Randers. Synes det har været rigtig sjovt at finde en bog, og nu give den videre. Super god ide.

tor, 01/08/2013 - 10:57

Jeg fandt Kerstin Ekmanns "I Gøglerbrancen" i kantinen på mit arbejde: Albertslund Rådhus. Hvis jeg ikke havde fundet den, ville jeg ikke have læst en skønlitterær bog, men nu slugte jeg denne velskrevne og spændende bog om to kvinders liv. Den kan anbefales - både pga sproget, som er en fornøjelse - og for historien om de to kvinder, som lever i et afhængighedsforhold til hinanden samtidig med, at de har stor modvilje mod hinanden. Den bevægede mig på den måde, at den gav anledning til refleksioner over relationer, livsvalg og deres betydning og om, hvorvidt ærlighed altid er at foretrække og hvorfor.

Jeg har endnu ikke lagt bogen et nyt sted - tænker at lægge den i Møntvaskeriet på Nordre fasanvej på Frederiksberg.

mvh Mia

AfTina Karina Mortensen
man, 29/07/2013 - 14:45

Jeg fandt en bog: Dødens Skæmtebog af Reginald Hill

Skrevet af STEEMTRAIN, lør, 27/07/2013 - 18:44   

På et af mine mange besøg i Nordkraft i Aalborg fandt jeg en bog liggende (alene) blandt en masse spændende informationsfoldere. Den var lidt tyk (bogen altså) og jeg tænkte ved mig selv, om jeg nu skulle tage den med mig.... Jeg valgte det naturligvis og fik den læst, ganske hurtigt.

Bogen med titlen "Dødens Skæmtebog" er skrevet af Reginald Hill. Det er en krimi med de nok så kendte Dalziel og Pascoe fra TV.

Jeg håber næste læser bliver lige så begejstret for sproget i bogen (trods en mængde trykfejl) for den er altså ganske underholdende.

Gad vide, hvor bogen ender?

Nu ligger den hos min frisør, Klip 31 på Færøgade i Aalborg.

AfJane Dreisig
man, 15/07/2013 - 15:41

Små Solfugle i det fjerne!

 Jeg fik stukket bogen i hånden på Biblioteket Kulturværftet og bedt om at efterlade den i Øresundstoget – Bogen så dog så interessant ud, at jeg måtte læse den inden den skulle videre ud i landet.

Det er den nu, jeg har efterladt den på Aarhus Hovedbanegård og er spændt på om den bliver ”anmeldt” her på siden.

Syntes bogen gav et interessant indblik i landsbylivet i Niger-deltaget i Lagos, i en anden kultur og tankesæt – Bogen følger Blessing hvis liv bliver til en kamp om overlevelse, da hun sammen med sin mor og storebror flytter fra faren i byen og ud på landet til bedsteforældrene som lever uden for lands lov og ret – En god sommerbog!

 

søn, 07/07/2013 - 14:11

Fandt nævnte bog dagen efter en snak med bekendt om hvor svært det kan være at forstå kvinder. Morede mig godt over dette lille skrift, der skal læses gennem store maskuline solbriller.

Sender bogen over Storebælt til en ven dér. Der er jo problemer med kvinder alle vegne....

AfMartin Fritz Jensen
søn, 07/07/2013 - 11:15

Helt perfekt timing; jeg havde lige fået fjernet blindtarmen, og havde sådan set ikke andet at lave end at ligge og læse. Jeg fandt Robert Goddarts Danskeren. En ok bog, jeg har en fornemmelse af, at den måske havde været bedre på originalsproget, dvs. oversættelsen ikke var helt i top. Nå læst blev den, og bogen er nu blevet lagt på cafe Quedens i Ribe.

God fornøjelse
Martin

AfKaren Marie Andersen
fre, 12/07/2013 - 19:05

Som svar til af Susa2404

Hej,det var mig som tog bogen, skal man ikke skrive nogle steder andet end her??? Hvor man fik den og hvor man afleverer den???

Glæder mig til at få den læst..

 Hilsen Karen.

 

AfTina Karina Mortensen
lør, 13/07/2013 - 00:58

Som svar til af Karen Andersen

Hvor morsomt, at vi kan følge "Danskeren" fra Martin, som blev opereret for blindtarmsbetændelse, til Sannes café besøg og nu Karens fund af bogen på OK i Holsted.
Og Karen, skriv bare her om, hvad du synes om bogen, og gerne hvor du ligger den igen, så andre kan gå på jagt efter den.
Hvis du vil skrive en længere anmeldelse af bogen og hellere vil have den anbragt under anmeldelserne, er du naturligvis også meget velkommen til at gøre det. Klik så i "anbefal en bog" under "Opret indhold", men det ville være hyggeligt hvis du også skriver lidt her :-)
Hilsen Tina
Debatredaktør

 

AfKaren Marie Andersen
fre, 26/07/2013 - 21:57

Som svar til af Tina Karina Mo…

Jeg er kommet godt i gang med den, men har desværre ikke haft så meget tid til at læse den, men skal nok skrive lidt om den herinde når jeg er færdig.

Hilsen Karen

Vis flere