Bog

Større end livet

Af (
2015
)

Bogdetaljer

Forlag
Billige eBøger
Faustnummer
51699408
ISBN
9788792970411
Antal sider
380

Brugernes anmeldelser

1 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
AfFreddy Thorning
ons, 19/08/2015 - 12:29

Nis Jakob er tilbage i super stil med sin nyeste roman, der virkelig underholder og giver stof til eftertanke om livet - vores fokusering på succes og personlig vinding overskygger alt andet.
Som altid fra forfatterens side, så er sproget dejligt varieret samt let læselig på den positive måde. NJ evner med ganske få ord at beskrive en karakter, så vedkommende står tydeligt frem på nethinden - tilsvarende gælder for miljøskildringerne. Herligt, da det er med til at handlingen flyder uden unødvendige stop for lige at gå tilbage for at se, hvad var det nu han skrev om ....
Selve plottet er (desværre) utroligt nærværende samt troværdigt og som læser bliver jeg igennem 16 afsnit (kapitler) ført frem til en særdeles spændende og troværdig afslutning. Undervejs bliver vi vidne til, hvorledes nye muligheder, arbejdspres og ændrede forudsætninger påvirker os som mennesker. Hvordan vil vi reagere i en given situation? Det ved vi formentlig ikke før vi prøver det, men i denne underholdende roman ser vi, hvorledes vores persongalleri reagerer på godt og ondt. Tankevækkende!
Alt i alt en underholdende og læseværdig roman, som jeg på det varmeste kan anbefale!
NB: Ligger lige til højrebenet at lade Større end livet udkomme som film eller måske aller bedst en serie i 16 afsnit.