Bog

Stars. Del 1, Under stjernerne

Af (
2018
)

Anmeldelse

Under stjernerne

30 okt.18

Under den rosenrøde forelskelse kan der gemme sig hemmeligheder og løgne. Stærk kærlighedsroman om den uslebne kærlighed og fortidens fortielser.

Da Karina på sit arbejde som massør får en ny klient, er der noget ved fyren, der vækker hendes nysgerrighed. Kael er tydeligvis soldat, men modsat sine normalt brovtende medfæller er han yderst fåmælt og indadvendt. Da Kael fortæller, at han netop er hjemvendt fra Afghanistan, accepterer Karina hans tavshed uden forbehold. Den smukke soldats karisma er uimodståelig, og snart fortæller Karina ham om sin familie og spøjse anekdoter for at udfylde stilheden.

I de følgende uger involverer Kael sig i hendes liv, men så snart Karina prøver at få mere end bare overfladisk indsigt i hans, lukker han ned. Selv om Karina havde forsvoret nogensinde at blive forelsket i en soldat, er det alligevel, hvad der sker. Deres forhold er passioneret og altopslugende, men alt forandres med ét, da Kaels mørke hemmelighed bliver afsløret.

’Under stjernerne’ fortæller en stærk historie om brændende kærlighed og fortidens hemmeligheder, der ligger under alt det rosenrødt vidunderlige, som en tyngende ballast. Vi ved, løgnen bliver afsløret, spørgsmålet er, hvornår det sker og med hvilke konsekvenser. Det er i disse øjeblikke, Anna Todd er allerbedst. Hun kan om nogen få de hjerteskærende scener til at sitre under huden, så de går rent ind i al deres skræmmende virkelighed.

Anna Todd er forfatteren bag fanfictionserien ’After’. Hvor ’After’ var baseret på boybandet 1Direction, er den nye 'Stars-trilogi' delvist baseret på forfatterens egen historie og møde med kærligheden. Da Anna Todd fra Ohio startede med at skrive historierne om Tessa og Hardin på Wattpad, havde hun nok ikke forventet at blive millionsælgende forfatter antaget på et anerkendt amerikansk forlag og senere udgivet og oversat på et hav af forskellige sprog. Todd tilhører tidens generation af nye stjerner, som bliver opdaget på de sociale medier lige fra Wattpad til YouTube.Her handler det især om at give noget af sig selv til følgere og fans, og det er netop hvad Todd gør med sin hotte nye ’Stars’-trilogi.

Bogdetaljer

Forlag
People'sPress
Oversætter
Line Beck Rasmussen
Faustnummer
54892357
ISBN
9788772007175
Antal sider
260

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer