Bog

Sjælens pris

Af (
2016
)

Anmeldelse

Sjælens pris af Haidi Wigger Klaris

03 nov.16

Dark fantasy. Sidste bind i en fascinerende trilogi om dæmoner, paranormale kræfter og kærlighed.

’Sjælens pris’ afslutter ’trilogien om Dæmonherskerens arving’. Ally har valgt at blive i underverdenen for at redde sine venner. Hun bliver gjort til dæmon og bliver Tristans mage, og de skal overtage magten i underverdenen. Hun begynder dog snart at længes op på jorden, og en aften overtaler hun Tristan til at besøge Larchwood, hendes tidligere skole. De bliver opdaget af vogterne og bliver kørt langt væk til vogternes hemmelige sted.

I ’Dæmonherskerens arving’ er det dæmoner, det handler om, i andre bøger og serier kan det være vampyrer, hekse eller noget helt andet, og det er denne dobbelthed, der drager mig, nogen der ikke er, hvad de giver sig ud for – eller i al fald ikke udelukkende.

Jeg kunne godt tænke mig, at der kom et par bind mere i serien. Både fordi jeg ikke synes, jeg er færdig med fortællingen, men også fordi bøgerne er virkelig velskrevne og lettilgængelige. Vægtningen mellem kærlighed og spænding er helt perfekt. Bøgerne er søde, uskyldige og alligevel spændende, så de kan også anbefales til helt unge læsere af dark fantasy.

Forsiden er utrolig flot og typografien er helt i top, det er i det hele taget en lækker bog. Er man vild med dark fantasy, kan jeg anbefale ’Beautiful Dead serien’ af Eden Maguire, der er på fire bind og Kristin Painters ’House of Comarre serie’, der foreløbig er på tre bind på dansk. Sidstnævnte er lidt vovet og derfor mest velegnet til unge fra 15 år og voksne.

Bogdetaljer

Forlag
Tellerup
Faustnummer
52639026
ISBN
9788758823089
Antal sider
277

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer