Bog

Når de små søde børn sover

Af (
2020
)

Anmeldelse

Når de små søde børn sover af Jonas Kleinschmidt illustreret af Lillian Brøgger

12 jun.20

Herlig billedbog fortæller historien om, hvad børn tror, deres forældre laver, når børnene er kommet i seng.

Hvad mon de voksne laver, når de har læst to, måske tre, godnathistorier for deres børn og puttet dem? Mon de går i seng og sover ligesom deres børn? Nej, det gør de overhovedet ikke! De inviterer deres bedste venner over til pizza og drinks, og så synger og danser de hele natten.

Når børnene er puttet, siger far: ”Endelig, så skal der være fest”. Mor og far spiller musik og danser og inviterer ovenikøbet deres venner Bob og Jytte. De laver også verdens bedste pizza, samt en kæmpe lagkage, og så spiser de alt for meget af det hele. De tegner på væggen og spiser også en hel masse slik. Da Bob og Jytte går hjem, kigger far og mor ind til de sovende børn og bliver enige om, at de bare er så søde. De lægger sig ved siden af børnene og falder i søvn.

’Når de små søde børn sover’ er en virkelig sød billedbog, der beskriver, hvordan små børn forestiller sig, at forældrene har den største fest, når børnene sover. Sådan må det jo være, når de må være længe oppe. Bogen er skrevet af Jonas Kleinschmidt, der på humoristisk vis har skildret børnenes synsvinkel og beskrevet tingene, som om det var børnene, der beskrev scenariet. Lilian Brøgger står bag illustrationerne, som er meget farverige og en lille smule abstrakte, men passer meget fint ind i bogens tematik.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
ISBN
978-87-406-6137-8
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer