Bog

Kvinderne på stranden

Af (
2011
)

Anmeldelse

Kvinderne på stranden af Tove Alsterdal

01 aug.11

Fremragende spænding og en vidunderlig kærlighedshistorie, ’Kvinderne på stranden’ er velskrevet kvalitetslitteratur.

Ally er scenograf, bor i New York og har en strålende karriere foran sig. Hun er gift med Patrick, som er freelance journalist og kendt for sin banebrydende og grænsesøgende journalistik.

Patrick er taget til Europa for at skrive artikler om illegale immigranttransporter og kynisk menneskehandel. En dag modtager Ally en dagbog fra sin bortrejste mand og en diskette med en masse billeder af for hende helt ukendte personer.  Ally forstår intet og da hun ikke hører fra Patrick i over 14 dage drager hun til Paris for at lede efter sin forsvundne mand.

Denne rejse bliver startskuddet til en rejse ind i et helvede, hvor alt er ulykke, svig og intriger. Ally og to andre kvinders skæbner krydser spor, og som læser bliver vi bekendt med menneskehandel og moderne slaveri. Midt i al ulykken er vi vidne til, hvor langt kærligheden til et andet menneske kan strække sig, og det er så smukt.

’Kvinderne på stranden’ er den smukkeste kærlighedshistorie, den uhyggeligste thriller og den mest troværdige samfundsskildring, jeg har læst længe. I efterordet takker forfatteren krimiforfatteren Liza Marklund for støtte og opbakning. Det gør jeg også. Denne bog er for mig på niveau med Grisham spændingsmæssigt, og kærlighedshistorien er lige så rørende som den i ’Den engelske patient’ og ’Den standhaftige gartner’.

Tove Alsterdal er virkelig i topklasse.

Bogdetaljer

Forlag
Mrs. Robinson
Oversætter
Birgitte Jannerup
Faustnummer
28824157
Graphic
Imperiet / Harvey Macaulay
ISBN
9788764504712
Antal sider
365

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer