Bog

Jagten på den talende hund

Af (
2015
)

Anmeldelse

Jagten på den talende hund af Morten Dürr og Bo Skjoldborg

01 dec.15

Man skal ret langt ind i den her historie, før den begynder at blive sjov og spændende. Men hvis man holder ud, er den det hele værd!

Af Jim Højberg

Historien er om de to drenge Kurt og Mikkel, der kidnapper andre folks kæledyr for så at kræve løsepenge for at udlevere dem igen. Løsepengene bruger de på slik, computerspil og andet, der er vigtigt for sådan et par drenge på 11 år.

Det går godt i lang tid, men så begynder alle besværlighederne. Det viser sig nemlig, at de to fyre er lige lovlig smarte, og i deres iver efter let tjente penge kidnapper de meget værdifuld hund. Hunden, der ellers er et gadekryds, viser sig nemlig at være en talende hund, og dens ejer skyr ingen midler for at få den tilbage igen. Som om det ikke var nok, så synes Ellen, der er Mikkels kusine og hende som Kurt er varm på, at det er ”skide strengt” at nogen kidnapper kæledyr.

Forviklingerne er mange og sjove, og pludselig er det Kurt og Mikkel, der afpresses af den talende hund! Det er lige før, det er synd. Kurt og Mikkel må sørge for ikke at blive afsløret og ikke at blive pressede af Bhu og Bhirma, der arbejder for den talende hunds ejer.

Anbefales til 9-12-årige, som er til skør og sjov spænding.

 

Bogdetaljer

Forlag
Plot
Faustnummer
51592654
ISBN
9788792789280
Antal sider
233

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer