Bog

Hjerteflimmer

Af (
2018
)

Anmeldelse

Hjerteflimmer af Emma Hamberg

14 jan.19

Tessan og co. er tilbage i fjerde og sidste bind af serien fra Rosengädda med happy ending og et blomstrende sammenhold i byen.

Det går fremad i skønne Rosengädda, befolkningstallet stiger, og Farbod har åbnet en lægeklinik, som bliver flittigt besøgt. Tessans restaurant er desværre vandskadet, så hun keder sig. Derfor begynder hun at lave mad til børnene i førskolen, og det hjælper på følelsen af at være udenfor. Marta (Tessans datter) hygger sig med Farbod og en skøn ældre dame.

Også Bror vender tilbage i håbet om at få ro til at hele sit knuste hjerte. Alle hjælper hinanden, så meget de kan, men alligevel synes Tessan pludselig forandret. Hun forsvinder hjemmefra på de mest mærkværdige tidspunkter og kommer ikke altid hjem om natten. Ingen ved noget om hendes færden, kun at hun bruger rigtig mange penge, som hun ikke har.

Heldigvis falder alt langsomt i hak, verden vender næsten tilbage til den gamle gænge, og Tessan er glad for et møde, som pludselig udvikler sig. Hendes lille familie glæder sig med hende, og alt bliver godt i lille Rosengädda..

Bogen er fjerde og sidste bind i serien om Tessan og Rosengädda. Gennem de fire bind har forfatteren Emma Hamberg udviklet sig rigtig meget. Romanen er stadig underholdende, men personerne og miljøet står meget skarpere end tidligere. Hun går dybere ned i tingene og har stadig sin egen vidunderlige skrivestil, som sætter personerne i sammenhæng med den plads, de har i Tessans hjerte. Ligesom byen udvikler sig, følger beboerne med, og fortællingen bliver mere hel.

Bogen er velskrevet og nem at læse. Jeg anbefaler den varmt og håber på mere fra Hambergs skriveværksted.

Bogdetaljer

Forlag
Aronsen
Oversætter
Anette Broberg
Faustnummer
54251203
ISBN
9788793338531
Antal sider
470

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer