Bog

Exilum - Ingenmandsland

Af (
2018
)

Anmeldelse

Exilum - Ingenmandsland

04 okt.18

Forrygende afslutning på spændende trilogi. Aktion og handling hele vejen igennem og knuder på alle løse ender fra de to første bind .

Fry bærer på en stor hemmelighed – Danmark findes stadigvæk, danskerne lever som før og det var kun en lille del af landet, der har været udsat for et forfærdeligt eksperiment. Da Fry endelig får fortalt hemmeligheden til resten af gruppen, bliver de først både sure og skuffede over, at hun ikke har fortalt det før, men snart bliver de enige om, at deres eneste mulighed for overlevelse er at krydse Ingenmandsland, kæmpe snegle eller ej. For i Glasbyen er de ikke længere sikre, her udrydder Organisationens blodhunde al modstand bygning for bygning.

Jeg er meget begejstret for Harpsøes univers, særligt fordi det foregår i Danmark. Det er sjældent, men det fungerer virkelig godt. Personerne har udviklet sig meget fra første bind til dette tredje bind og jeg bliver mere og mere optaget af dem og deres indbyrdes forhold. Venskaber opstår, hvor man ikke forventer det, uden at det virker påtvunget eller urealistisk. Ingen af hovedpersonerne er særligt tiltalende, men det er fuldt ud forståeligt, med det de har været igennem, og det får dem til at virke troværdige.

Hvor andet bind i serien var en anelse trægt rent handlingsmæssigt, sker der virkelig noget i ’Ingenmandsland’. Kampe på liv og død udkæmpes, faretruende situationer opstår ustandseligt, og lige som jeg troede, jeg havde regnet det hele ud, tvister handlingen, så intet er som forventet. Jeg var indimellem nødt til at holde pause i læsningen, da tempoet konstant er meget højt, og handlingen til tider både er voldsom og nervepirrende.

Det har helt igennem været en fornøjelse at læse Linette Harpsøe debut trilogi og jeg ser frem til a få fingre i forfatterens nye roman ’Forfædrenes talisman’.

Bogdetaljer

Forlag
Dreamlitt
ISBN
9788771712254
Antal sider
410

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer