Bog

Det korrupte rige

Af (
2018
)

Anmeldelse

Det korrupte rige af Leigh Bardugo

10 jan.19

Andet bind i duologien ’Six of Crows’ runder serien af med en sprængfarlig ladning af hæsblæsende intriger og ræverød snedighed. Man kommer ikke sovende til denne serie.

Der er meget på spil for Kaz Brekker og hans Krage-bande. Efter sin dramatiske exit i Kragens kald må Kaz lægge de rigtige strategier for at sikre sin position i Ketterdams barske Barrel-kvarter og for at hævne sig efter kuppet på Isfortet. Men byen og dens fine ledere har lært af Kaz’ forbryderhjerne og er bedre rustet end nogensinde før.

Som altid er det en stor fornøjelse at læse videre i Leigh Bardugos Grisha-univers, som efterhånden strækker sig over flere serier. Forfatteren evner at opbygge en stor og kompleks fantasyverden, som hænger utroligt godt sammen. Hendes miljøbeskrivelser, som er skarpe og indlevende, står stærkt sammen med de mangefacetterede karakterer, der er i konstant udvikling og til stadighed overrasker.

Plottet er virkelig fint skruet sammen, men det er også en handling, der kræver noget af sin læser – man kommer ikke sovende til denne serie, og det synes jeg er ganske opløftende. Handlingen snor sig gennem Ketterdams gyder og stræder, og byen fremstår levende med sin egen unikke personlighed, som er både smuk og skræmmende på én og samme tid.

’Six of Crows’ er den vildeste serie! Kan du lide snedige kup, dumdristige planer og fantastiske karakterer, bliver du helt sikkert hooked på Leigh Bardugos univers.

Bogdetaljer

Forlag
CarlsenPuls
Oversætter
Louise Urth Olsen
Faustnummer
54216653
ISBN
9788711694954
Antal sider
532

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer