Bog

Det der ligger gemt i sneen

Af (
2020
)

Anmeldelse

Det der ligger gemt i sneen af Carin Gerhardsen

10 apr.20

Spændende og anderledes psykologisk thriller holder sin læser fanget fra første til sidste side.

Denne thrillers skudsikre plot er virkelig godt fundet på, og jeg havde ikke gennemskuet noget som helst, før afsløringen kom. Mange gange var jeg tilbage i bogen for at få styr på, hvad det egentligt var, jeg havde læst. Der er så mange ubekendte og så mage drejninger i handlingen, at jeg simpelthen var nødt til det – ikke at det hjalp mig med at få det hele på plads, det fik jeg først til allersidst, da forfatteren ønskede, jeg skulle finde ud af det.

En mand kører ud over en skrænt, og selv om det senere viser sig, at der var andre tilstede, bliver der aldrig ringet 112. Langsomt udfolder historien sig, og intet er som man tror. Selvom man ret hurtigt finder ud af, hvem de forskellige tilstedeværende er, er det meget svært at finde hoved og hale i rækkefølgen af hændelserne, hvem der gør hvad og hvorfor. 

Persongalleriet er utrolig velfungerende, og det gør meget godt til en i forvejen god fortælling. Hovedpersonerne fremstår klare og tydelige, og selvom nogen af dem virker lidt stereotype, er jeg overbevist om, at det er velovervejet. Alle samfundslag er præsenteret, og der er en mening med den måde, de alle indgår i fortællingen på. Jeg var langt inde i historien, før sammenhængen mellem de forskellige personer og deres interesse i tingene gik op for mig. Det er en meget læseværdig og velskrevet bog, som jeg vil anbefale til alle, der er vilde med spænding og overraskelser.

Bogdetaljer

Forlag
People'sPress
Oversætter
Louise Ardenfelt Ravnild
Faustnummer
47865336
ISBN
9788770361880
Antal sider
386

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer