Bog

Den man elsker

Af (
2009
)

Anmeldelse

Den man elsker af Therese Philipsen

05 okt.09
AfMerete Gotthardt
Skribent

Let tilgængelig krimi fra det mondæne Espergærde.

En 11-årig pige forsvinder på vej til skole, og politiassistent Liv Moretti fra Nordsjællandsk Politi bliver sammen med en specialenhed sat på opgaven. 

Dystre hemmeligheder bliver afsløret bag de pæne facader på Strandvejen, og handlingen bliver krydret med en hel del lokalkolorit fra Helsingør og Espergærde, hvor forfatteren er vokset op.

Dette er første del af en planlagt serie med Liv Moretti som hovedperson. Liv er en barsk kvinde med piercing i tungen. Hun fyrer den ene (over)smarte bemærkning af efter den anden, kalder sine mandlige kollegaer for tøser, og er i det hele taget lidt for meget.

Mange sideløbende handlinger og spor skal flettes sammen, og man mærker tydelig inspiration fra nutidige kriminalsager fra det virkelige liv. Der mangler dog detaljer i opklaringsarbejdet, så det bliver aldrig helt spændende. Forfatteren kommer også lidt let om ved skildringen af personerne.

Dette er en krimi i den lettere ende. Læsere af Anna Grue og Sara Blædel vil måske sætte pris på ’Den man elsker’, selvom den kun underholder jævnt.

Bogdetaljer

Forlag
People's Press
Faustnummer
27942482
Graphic
Rasmus Funder
ISBN
9788770556774
Antal sider
313

Brugernes anmeldelser

1 anmeldelse
tor, 14/07/2016 - 09:43

Kan du lide at læse Sarah Blædel og Julie Hastrup så kan du også lide Therese Philipsens måde at skrive på.

Den ene side tager den anden, faktisk synes jeg at hun er bedre - da jeg slet ikke havde gennemskuet slutningen.

Denne bog omhandler børn.. Jeg hader at læse, når der sker børn noget! Denne bog var dog super god alligevel for Liv Morretti og hendes kollegaer gør alt for opklaret mordet.