Amulet 2. bind, Stenvogterens forbandelse

Bog

Amulet 2. bind, Stenvogterens forbandelse

Af (
2019
)

Anmeldelse

Amulet 2. bind, Stenvogterens forbandelse af Kazu Kibuish

26 aug.19

Amulet-serien byder på det fineste magiske univers for børn og voksne. Emily står overfor nye farer i mødet med den onde elverkonge, som vil ofre alt for at bevare magten i landet Alledia.

Topspændende fortsættelse på den eventyrlige fortælling om Emily, Navin og deres trofaste venner i Alledia. Emily og Navins mor er i stor fare og har brug for en kur, der kan redde hende fra giften, der spreder sig i hendes krop. Hjælpen findes i havnebyen Kanalis, hvor elverkongen hersker fra sin trone. Men kun frugten fra Gadoba træet kan hjælpe moren, og Emily må ud på endnu en farlig rejse, hvor hun møder nye allierede og gør overraskende opdagelser om stenvogterens kraft.

Kazu Kibuishi frembringer med graphic novel serien ’Amulet’ et magisk univers, hvor gode og onde kræfter kæmper mod hinanden. Børn i alderen fra 8 år kan være med, måske med en voksne på sidelinjen, da der er en god portion uhygge i dette bind.

Det flotte hardcover giver en indbydende fornemmelse af at sidde med en rigtig bog og ikke ’bare’ en tegneserie, som nogle måske – fejlagtigt – ikke anerkender som rigtig læsning. Der er nemlig rigtig meget at hente i denne superfine serie. Venskaber, sammenhold og modet til at tro på sig selv er nogle af de vigtige elementer, man kan læse om her.

Flere opslag er helt uden tekst og kræver lidt af læseren, der skal bruge sin egen fantasi og indlevelsesevne for at udfylde, hvad der sker. Det er i virkeligheden slet ikke så skidt, for når man gør det, er det samtidig med til at udvikle følelsen af empati og evnen til at sætte sig i andres sted.

Bogdetaljer

Forlag
Alvilda
ISBN
9788741508863
Antal sider
220

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer