Bog

Udbrud

Af (
2011
)

Anmeldelse

Udbrud af Brian Michael Bendis

25 apr.11

Endnu et super album fra G Floy Studio - et album som så at sige er superheltenes ”Greatest hits”. Samtidig er det starten på en længere saga, hvor en række kendte heltefigurer har slået sig sammen.
 
Historien fortsætter umiddelbart efter udgivelsen ”Avengers” fra sidste år. Efter de dramatiske begivenheder, hvor flere af de gamle medlemmer blev dræbt, meddeler Tony Start den resterende gruppe, at der ikke er flere penge tilbage, og Avengers opløses.

I gruppens fravær benytter en skyggeagtig skurk med hjælp fra Electro lejligheden til at befri flere hundrede skurke med overnaturlige kræfter fra et ellers totalt flugtsikkert fængsel.
Uden Avengers til at imødegå denne omfattende trussel har skurkene frit spil, men nogle af de gamle Avengers: Captain America og Ironman samler en ny slagkraftig gruppe. I disse nye Avengers optræder både Spiderman, Wolverine, Luke Cage m.fl.
I håb om at få opklaret, hvordan skurkene kunne undslippe og i forsøget på at få uskadeliggjort så mange af skurkene som muligt, tager hele gruppen til det såkaldte Savage Land, og en drabelig kamp opstår.

Avengers er en tegneserie, der har eksisteret i mange år og med mange forskellige medlemmer, og med denne udgivelse er supergruppen så at sige ført et godt stykke ind i det 21. Århundrede.
Dette nye album skuffer bestemt ikke forventningerne, og det nye hold bag serien leverer helt afgjort varen.
Brian Michael Bendis, som gennem årene har modtaget utallige tegneseriepriser har leveret manuskriptet til løjerne, og det gør han glimrende med masser af drama, action og storladent epos. 
Tegneren David Finch bidrager med en forrygende billedside i moderne stil og streg, hvor især kampscenerne er helt formidable.
Og de to sider af tegneserien supplerer på glimrende vis hinanden, hvilket de jo også skal i en velfungerende tegneserie.

Kort sagt albummet får de varmeste anbefalinger med på vejen, men det skal dog indrømmes, at har man ikke et temmelig grundigt forhåndskendskab til seriens figurer, så er man ilde stedt.

På det amerikanske marked er der allerede udkommet 7 bind i denne serie, og der skulle efter sigende udkomme yderligere 3 bind på dansk i 2011.

Bogdetaljer

Forlag
G. Floy Studio
Oversætter
Tue Gaston
Faustnummer
28710577
Graphic
we3studio.com
ISBN
9788791630668
Antal sider
145

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer